Обява

Свий
Няма добавени обяви.

киа въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• киа въпрос

Здравеи те имам киа спортидж 2.0i16v 128кс. Искам да попитам. Сега в студеното когато стартирам двигателя започва да работи шумно в ниски убороти. Подавам и газ убороти те са около 2000 при задържане на тези уборори се чува един звук като пресвирване и всички шумове в двигателя спират. Не знам маслена помпа ли е някакъв клапан лие който при определено налягане отваря??? И при ниски тенператури -8 -10 ми пресвярка и лампата за маслото. Някой ако ме разбра и знае нещо да каже. Благодааря.

От: киа въпрос

Ми много не те разбирам...-поне аз,а и за шумовете трудно може да се диагностицират от разстояние.
    Но пишеш за свирене и на първо четете се сещам за хлабави ремъци.
    По-притеснителното е,че ти святка лампата за налягането на маслото?!
    Има ли достатъчно количество и с какво масло е зареден двигателя.....-вискозитет???
    П.П.Тези писаници ме навяват на мисълта,че едва ли не мотора ти е зареден с М-16ка.
    Нали не е така.....?!

Коментар

Много неща може да са.От къде си?
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Маслото е 10w40 титан фукс смених го преди 1000 км. От казанлък съм. Не са ремъци то са се чува вътре в двигателя

Понякога когато е в нормален режин на работа нали загрял около 80 85 градуса за почват да се обаждат и повдигачите. Подавам и няколко пъти повече газ 4500 5000 хл.уборота и спират да чукат .

Не знам май трябваше да и сложа 15w40
        Последно редактирано от CarTest™; 11-02-15, 22:03.

Коментар

Имаш ЛС.
          .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
          Киа спортаж2000тди 98г
          Ауди А3 1.9ТДИ
          Каравана Аdria 390Q

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X