Здравейте, до скоро си карах пасат б5 и сега минах на този дзвер, за което съм безкрайно щастлив. Естествено, като нов собственик имам и няколко въпроса и се надявам да помагате
. Киата е 2.5 дизел 140 кс. 2004г. ЕX . До момента съм сменил преден долен накрайник на лявата гума, главината на дясната и горният накрайник, което се оказа учудващо евтино предвид цените с които съм свикнал покрай пасата. Бихте ли ми казали:
1.- не мога да открия (вероятно липсва) манивелата за сваляне на резервната гума. Крик има (без лост) , но манивела - не намирам никъде.
2. - как сваляте шофьорският плафон (капачето) защото имам изгоряла крушка и го мъчих отвсякъде, но не става.
3. - как сменяте крушките на мигачите върху калниците
4. - мисля да вземам компресор за гумите и се спрях на някакви от мерцедес (*** без линкове към обяви ***), но не знам дали ще е подходящ за тази кола
5. - как се казват стъпките от страни под вратите, защото по моргите ме гледат, като изкопаемо докато им обясня какво търся (и естествено нямат)
Благодаря

1.- не мога да открия (вероятно липсва) манивелата за сваляне на резервната гума. Крик има (без лост) , но манивела - не намирам никъде.
2. - как сваляте шофьорският плафон (капачето) защото имам изгоряла крушка и го мъчих отвсякъде, но не става.
3. - как сменяте крушките на мигачите върху калниците
4. - мисля да вземам компресор за гумите и се спрях на някакви от мерцедес (*** без линкове към обяви ***), но не знам дали ще е подходящ за тази кола
5. - как се казват стъпките от страни под вратите, защото по моргите ме гледат, като изкопаемо докато им обясня какво търся (и естествено нямат)
Благодаря

Коментар