Здравеите на скоро си закупих киа спортидж.Искам дая повдигна сега е с оригиналното укачване и доста упира на по криви места.Иначе доста добте се държи.Не знам какво да правя от къде да започна?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
kia
Свий
X
-
От: kia
От зад пружини и амортисьори от омега Б комби, от пред пружини от мерцедес 190 и подложки(размери ще намериш във форума). Правиш раздвижена щангата на панхарда и горната надлъжна на заден диф и слагаш големи гуми.08888 седем шест 888
-
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Такааа първо правописа ще ти кажат, след което има много писано по темата и сигурно ще искат и снимка на звяра.
И чак тогава някой ще се сети да ти помогне
Иначе и аз съм от скоро и всеки ден следя форума, много са пекани майсторите, няма човек който не е доволен от тук и няма такъв, който да не ти обърне внимание.Поздрави.
Коментар
-
Етва не го разбрах. По добро предложение ли имаш?Първоначално публикуван от hamido Преглед на мнениеАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Такааа първо правописа ще ти кажат, след което има много писано по темата и сигурно ще искат и снимка на звяра.
И чак тогава някой ще се сети да ти помогне
Иначе и аз съм от скоро и всеки ден следя форума, много са пекани майсторите, няма човек който не е доволен от тук и няма такъв, който да не ти обърне внимание.Поздрави.08888 седем шест 888
Коментар
-
Нищо против,грешно подразбиране. Благодарение на форума много неща се научава човек градски.Първоначално публикуван от yancho Преглед на мнениеЕтва не го разбрах. По добро предложение ли имаш?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар