Здравеите на скоро си закупих киа спортидж.Искам дая повдигна сега е с оригиналното укачване и доста упира на по криви места.Иначе доста добте се държи.Не знам какво да правя от къде да започна?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
kia
Свий
X
-
От: kia
От зад пружини и амортисьори от омега Б комби, от пред пружини от мерцедес 190 и подложки(размери ще намериш във форума). Правиш раздвижена щангата на панхарда и горната надлъжна на заден диф и слагаш големи гуми.08888 седем шест 888
-
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Такааа първо правописа ще ти кажат, след което има много писано по темата и сигурно ще искат и снимка на звяра.
И чак тогава някой ще се сети да ти помогне
Иначе и аз съм от скоро и всеки ден следя форума, много са пекани майсторите, няма човек който не е доволен от тук и няма такъв, който да не ти обърне внимание.Поздрави.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hamido Преглед на мнениеАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Такааа първо правописа ще ти кажат, след което има много писано по темата и сигурно ще искат и снимка на звяра.
И чак тогава някой ще се сети да ти помогне
Иначе и аз съм от скоро и всеки ден следя форума, много са пекани майсторите, няма човек който не е доволен от тук и няма такъв, който да не ти обърне внимание.Поздрави.08888 седем шест 888
Коментар
-
Първоначално публикуван от yancho Преглед на мнениеЕтва не го разбрах. По добро предложение ли имаш?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар