Привет колеги , преди седмица в студа ми светна chek лампата и колата започна да гасне при при натоварване и светват червените лампи. Изчаквам 20 секунди и пали. Натоваря ли я малко и пак гасне , на място форсирам , няма проблем , реших че е станало нещо с нафтата от студа източих отайката от филтъра , беше чиста а и филтъра е на2000 км . Налях добавка tda на кастрол и започнах тестове но проблема остана . МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
KIA Sorento 2.5 CRDI 2005 г. Гасне в движение при подавне на повече газ.
Свий
X
-
От: KIA Sorento 2.5 CRDI 2005 г. Гасне в движение при подавне на повече газ.
Първоначално публикуван от kircata_gb Преглед на мнение... източих отайката от филтъра , беше чиста а и филтъра е на2000 км ...
-
Колеги докладвам какво стана , минах на диагностика в сервиза на КИА . После ми почистиха резервоара , окуло сондата имаше много отайки , направо медузи , после смениха горивния филтър и в момента колата върви като пушка. Проблем се оказа лошата нафта .Аз до сега зареждах от Лукойл , но с тях до тук.
Коментар
-
Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнениеШто Эта?
Коментар
-
Първоначално публикуван от hamido Преглед на мнениеЗдраствуй,являются грязь нефти, засорение фильтра
Извини мой плохой руски. Потому что я пишу по болгарски
Ясно, че е някаква мръсотиика, дето е запушила горивния филтър. Интересно ми беше от какво по-точно се състои въпросмата утайка?WG 2.7 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнениеПривет вам,
Извини мой плохой руски. Потому что я пишу по болгарски
Ясно, че е някаква мръсотиика, дето е запушила горивния филтър. Интересно ми беше от какво по-точно се състои въпросмата утайка?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар