Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KIA Sorento 2.5 CRDI 2005 г. Гасне в движение при подавне на повече газ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KIA Sorento 2.5 CRDI 2005 г. Гасне в движение при подавне на повече газ.

Привет колеги , преди седмица в студа ми светна chek лампата и колата започна да гасне при при натоварване и светват червените лампи. Изчаквам 20 секунди и пали. Натоваря ли я малко и пак гасне , на място форсирам , няма проблем , реших че е станало нещо с нафтата от студа източих отайката от филтъра , беше чиста а и филтъра е на2000 км . Налях добавка tda на кастрол и започнах тестове но проблема остана . МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ.

От: KIA Sorento 2.5 CRDI 2005 г. Гасне в движение при подавне на повече газ.

Първоначално публикуван от kircata_gb Преглед на мнение
    ... източих отайката от филтъра , беше чиста а и филтъра е на2000 км ...
    Филтъра задължително се сменя, без значение на колко км. е. Достатъчно е няколко минути да работи и да се задръсти с парафин. Продухват се и горивопроводите към резервоара. Ако това не помогне, диагностика на горивната система - потенциалните виновници са инжектори, клапан регулатор на помпата и клапан за изпускане на налягането на горивната релса.

Коментар

Благодаря ,понеделник ще посетя сервиза на КИА и ще мина на диагностика.

Коментар

Колеги докладвам какво стана , минах на диагностика в сервиза на КИА . После ми почистиха резервоара , окуло сондата имаше много отайки , направо медузи , после смениха горивния филтър и в момента колата върви като пушка. Проблем се оказа лошата нафта .Аз до сега зареждах от Лукойл , но с тях до тук.

Коментар

Коментар

Што Эта?
            WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
              Што Эта?
              Здраствуй,являются грязь нефти, засорение фильтра

Коментар

Първоначално публикуван от hamido Преглед на мнение
                Здраствуй,являются грязь нефти, засорение фильтра
                Привет вам,

Извини мой плохой руски. Потому что я пишу по болгарски

Ясно, че е някаква мръсотиика, дето е запушила горивния филтър. Интересно ми беше от какво по-точно се състои въпросмата утайка?
                WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                  Привет вам,

Извини мой плохой руски. Потому что я пишу по болгарски

Ясно, че е някаква мръсотиика, дето е запушила горивния филтър. Интересно ми беше от какво по-точно се състои въпросмата утайка?
                  Вероятно от кофти нафтаджийница.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X