Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ел.инсталация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с ел.инсталация

здравейте колеги.

вчера реших да си сменя крушките на стоповете за мъгла дето са на бронята понеже не светеха....
    взех нови .... разглобих стоповете ... монтирах новите крушки .... (до тук всичко ОК)
    и дойде време за тестване .... паля колата .... включвам фаровете .... натискам бутона за мъглявките .... слизам да погледна дали светят и виждам как плавно гаснат като коледни лампички и до там.
    връщам се в колата ..... и ми прави впечатление че осветлението на бутоните за маглявки не работи + осветлението на копчето за регулиране на фаровете и като за капак на всичко фаровете играят нагоре надоло ..... без да пипам нищо .... WTF

проверих предпазителите дето са в краката .... няма изгоряли ....сетих се че до акумулатора има още една кутия с предпазители .... погледнах да не би там да има нещи .... и там няма нищо изгоряло..... и нищо не работи някой имал ли е подобен проблем !?
    LZ1ICD
    Иван - 08девет683едно883
    VW GOLF4 1.8 4motion.

От: Проблем с ел.инсталация

На моя спортидж като светна стоповете за мъгла и фаровете автоматично се навеждат в най долна точка, независимо че от вътре съм ги направил в най-горна примерно. При изключване на стопчетата за мъгла фаровете си застават в нормалната позиция която съм задал от вътре от копчето. Това ме навежда на мисълта, че може би имат нещо по между си и ако при теб тези стопчета нещо окъсяват може да се шашкат и фаровете. Провери кабелите на тези стопчета и ако се наложи ги смени с нови.
    Като махнеш крушките на тези стопчета нещата оправят ли се или пак са батак?
    Написано е само предположение базирано на хобито ми вечно да човъркам нещо по което тече някакъв ток
    08888 седем шест 888

Коментар

Виж кабелите, дето захранват бушонното табло дали са добре стегнати, клемите им де!
      И аз имах подобна цветомузика от разхлабени клеми. Даже и километража подскачаше, без колата да мърда.

Коментар

от днес има ново 200.....

днес си отидох на автомивка понеже ми се видя студено и ме мързеше да я мия с маркуча ...... та по същество измиха я пичовете с водоструйка както си трябва отвсякъде ..... качвам се ... паля .... и хоп изненада .... гасне ... прекъсва .... първото нещо което ми дойде на акъла беше че от някъде е влязло вода в свещите ..... отворих капака разгледах .... НИЩО (напълно сухо) .... и така докато не се 'мина около час и колата поисъхна ... после запали .... какво може да се е намокрило ?!
        LZ1ICD
        Иван - 08девет683едно883
        VW GOLF4 1.8 4motion.

Коментар

Масата, не знам на твоята къде се намира. На много коли е ниско долу и е възможно да са я напръскали. Ако не е добре стегната може всичко да очакваш.
          Киа Соренто 2.5CRDi 2005г.

Коментар

не е от маса.... вече я проверих .... проверих всички възможни връзки дето се мокрят и пак нищо ....
            LZ1ICD
            Иван - 08девет683едно883
            VW GOLF4 1.8 4motion.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X