Става въпрос за киа спортаж 2000 тди 1998г.Има ли реле на фаровете,доколкото знам нямат и колко ампера реле да сложа. Ключа за къси /дълги нагаря за втори път.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фарове
Свий
X
-
От: Фарове
Да, отделни бушони за ляв и десен фар. И така и така ще се занимаваш, сложи и на дългите. Те не нагарят защото се ползват по-малко, ама някой ден ще тръгнеш на дълъг път и ще има мамата.
Коментар
-
Карам едни усилени Китайски Осрам вече година и горница като колите си вьрвят на фарове постоянно или грубо по 2-4 часа на ден.Проблем никакьв и определено светят по-добре от Силвьрстар или Ултра или там каквито слагах за тройно на цената на тия.По десетина вата над оригинала,100 и горница и аз не слагам.
е ми темата,2 години минали вече,резервните 4 броя още си ми стоят,една изгоряла нямам.
http://www.offroad-bulgaria.com/show...F0%F3%F8%EA%E8
Последно редактирано от BENZBOSS; 06-01-15, 22:08.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Мда - Боса и мен ме дразни с тия крушки - особено кат тоя триговнеца ... търговеца де не предлага и такива кат за мойто кола .. Простак! за (търговеца, а не някой друг - да не стане гриешкъ ).
Аз карам в момента с две различни (поради изгорелост) - едната е Филипк Екстрим Пауър, а другата Силвания Ултра - светят еднакво бих казал и са чувствително по-добри от предните които имах.
Коментар
-
Темата вече е пусната и се обсъжда точно този обект, който ме интересува и мен. Та драги колеги, стъклените фарове, пасват ли на Киа 2001 2.0 ТДИ. Просто с тези пластмасови жълти кутии, на къси все едно си светя с кибритена клечка, а на мокър път ползвам гадателски способности
. Имам допълнителни фарове, но не съм от онези ... да осветяват целия път и да не им пука.
Аз съм!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар