Колеги, някой може ли да покаже снимки на монтиран теглич на Sportage. По точно ме интересува как се захващат планките на теглича за шасито.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Теглич за Kia Sportege I,
Свий
X
-
От: Теглич за Kia Sportege I,
Първоначално публикуван от Kiril Petkov Преглед на мнениеКолеги, някой може ли да покаже снимки на монтиран теглич на Sportage. По точно ме интересува как се захващат планките на теглича за шасито.
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от yancho Преглед на мнениеАз на моята й направих инсталацията по тази снимка и до сега каквото и да закача, ремарке, каравана или колесар няма проблем. Не коментирам ремаркетата на дядовците на които на всяко инсталацията е направена на който както му е хрумнало.
[ATTACH=CONFIG]780183[/ATTACH]
Коментар
-
За всяка точка тръгваш от стоповете. Има едни щипки с които се прищипва кабела на крушката и се взема ток. С такива щипки беше направен фабрично на баща ми фиата и от там ги видях.Почваш ги под ред- стопове, мигачи, габарити и така и от двата стопа.Аз на мястото на 54G вместо постоянен + за осветление на каравана си сложих светлината за задна и нямам никакви проблеми каквото и да закача. Ако ще теглиш каравана си пускаш допълнителен + и си готов,или си слагаш и една букса специално за караваната.Задължително си хвани габаритите съответно от двата стопа защото са на различни бушони.Вързани са по диагонал, примерно преден ляв и заден десен и съответно преден десен и заден ляв, това е направено ако ти изгори бушон да имаш по един работещ габарит от пред и един от зад,08888 седем шест 888
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар