Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теглич за Kia Sportege I,

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теглич за Kia Sportege I,

Колеги, някой може ли да покаже снимки на монтиран теглич на Sportage. По точно ме интересува как се захващат планките на теглича за шасито.

От: Теглич за Kia Sportege I,

Първоначално публикуван от Kiril Petkov Преглед на мнение
    Колеги, някой може ли да покаже снимки на монтиран теглич на Sportage. По точно ме интересува как се захващат планките на теглича за шасито.
    Присетих се и още нещо - има ли печки за Киа Спортич (ако някой продава да пише).

Коментар

Колеги вчера монтирах теглича към купето, но ми остана ел. инсталацията. Та въпроса ми е има ли някаде букса, от която да тръгна или трябва да тегля инсталация?

Коментар

Аз на моята й направих инсталацията по тази снимка и до сега каквото и да закача, ремарке, каравана или колесар няма проблем. Не коментирам ремаркетата на дядовците на които на всяко инсталацията е направена на който както му е хрумнало.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:160x.jpg
Прегледи:1
Размер:37.8 КБ
ID:5644255
        08888 седем шест 888

Коментар

Първоначално публикуван от yancho Преглед на мнение
          Аз на моята й направих инсталацията по тази снимка и до сега каквото и да закача, ремарке, каравана или колесар няма проблем. Не коментирам ремаркетата на дядовците на които на всяко инсталацията е направена на който както му е хрумнало.
          [ATTACH=CONFIG]780183[/ATTACH]
          Браво колега Янчо, благодарности за снимката, но питането е ,от къде се тръгва?

Коментар

За всяка точка тръгваш от стоповете. Има едни щипки с които се прищипва кабела на крушката и се взема ток. С такива щипки беше направен фабрично на баща ми фиата и от там ги видях.Почваш ги под ред- стопове, мигачи, габарити и така и от двата стопа.Аз на мястото на 54G вместо постоянен + за осветление на каравана си сложих светлината за задна и нямам никакви проблеми каквото и да закача. Ако ще теглиш каравана си пускаш допълнителен + и си готов,или си слагаш и една букса специално за караваната.Задължително си хвани габаритите съответно от двата стопа защото са на различни бушони.Вързани са по диагонал, примерно преден ляв и заден десен и съответно преден десен и заден ляв, това е направено ако ти изгори бушон да имаш по един работещ габарит от пред и един от зад,
            08888 седем шест 888

Коментар

Ако закачаш каравана,сложи по дебел кабел за плюс,директно от акумулатора и предпазител.
              .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
              Киа спортаж2000тди 98г
              Ауди А3 1.9ТДИ
              Каравана Аdria 390Q

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X