Обява

Свий
Няма добавени обяви.

датчик на дроселовата клапа(тпс)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• датчик на дроселовата клапа(тпс)

Решил съм да смена въпросния датчик та белким се оправи това придърпване,ако някой има за продаване-даване по възможнос да е нов.

От: датчик на драселовата клапа(тпс)

Имам един за проба, ако си в София.

Коментар

И аз имам за продаване.За дизеляк...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Имам един за проба, ако си в София.
        От Царево съм,далечко ми е!Сигурно няма да ти се праща да го пробввам!
        Последно редактирано от niksan8207; 15-11-14, 18:23.

Коментар

Първоначално публикуван от niksan8207 Преглед на мнение
          От Царево съм,далечко ми е!Сигурно няма да ти се праща да го пробввам!
          Taka е. Защо се усъмни в него? Според мен е безпроблемен възел. По-скоро е нещо по жици и куплунзи.

Коментар

На КИА-та не знам как е но съм го правил на ДЕУ. Откачаш буксата и мериш на самия уред със стрелкови уред съпротивлението. При измерването следиш само дали има "дупки". Тоест дали прекъсна измерването. Като закачиш уреда започваш плавно да подаваш плавно/бавно/ газ. Ако това е наред ще се наложи да откриеш и самите стойности на потенциометъра.
            Дано го обясних добре.
            Усоех.
            Последно редактирано от zmiori; 17-11-14, 07:48. Причина: грешки
            Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
            freelander 1,8 2001g.

Коментар

Taka е. Защо се усъмни в него? Според мен е безпроблемен възел. По-скоро е нещо по жици и куплунзи.
              От много четене по форумите стигнах до заключението,че може да е той.Ама нищо не пречи да пробвам ако намеря понеже рових в нета и нов нов не можах да намеря,само датчика де! Друго не знам къде и в какво да търся причината за придърпването.

Коментар

Първоначално публикуван от zmiori Преглед на мнение
                На КИА-та не знам как е но съм го правил на ДЕУ. Откачаш буксата и мериш на самия уред със стрелкови уред съпротивлението. При измерването следиш само дали има "дупки". Тоест дали прекъсна измерването. Като закачиш уреда започваш плавно да подаваш плавно/бавно/ газ. Ако това е наред ще се наложи да откриеш и самите стойности на потенциометъра.
                Дано го обясних добре.
                Усоех.
                Не съм много на ти с тези измервателни уреди но имам приятели които могат стига да знам какви стойности трябва да показва при затворено и отворено полужение или нещо друго което трабва да търсим!

Коментар

От много четене по форумите стигнах до заключението,че може да е той.Ама нищо не пречи да пробвам ако намеря понеже рових в нета и нов нов не можах да намеря,само датчика де! Друго не знам къде и в какво да търся причината за придърпването.
                  Няма да намериш отделен потенциометър само. Върви целия блок с пружината. И аз го бях набедил та взех нов /180лв/ ама се оказа проблем в ел инсталацията.
                  Виж колко волта стигат до клапана на помпата при различни режими..И при повече консуматори!
                  Успех.

Коментар

Не съм много на ти с тези измервателни уреди но имам приятели които могат стига да знам какви стойности трябва да показва при затворено и отворено полужение или нещо друго което трабва да търсим!
                    Като начало провери да ли има "срив" /прекъсване/на сигнала/съпротивлението/. Затова писах че е хубаво да е със стрелкови уред.
                    Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
                    freelander 1,8 2001g.

Коментар

Няма да намериш отделен потенциометър само. Върви целия блок с пружината. И аз го бях набедил та взех нов /180лв/ ама се оказа проблем в ел инсталацията.
                      Виж колко волта стигат до клапана на помпата при различни режими..И при повече консуматори!
                      Успех.
                      Клапана го мерих преди време при работещ двигател стойностите до колкото си спомням май бяха 11 и нещо,ама ще го измеря пак.Какви трябва да му са показателите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X