Решил съм да смена въпросния датчик та белким се оправи това придърпване,ако някой има за продаване-даване по възможнос да е нов.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
датчик на дроселовата клапа(тпс)
Свий
X
-
От: датчик на драселовата клапа(тпс)
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеИмам един за проба, ако си в София.Последно редактирано от niksan8207; 15-11-14, 18:23.
Коментар
-
Първоначално публикуван от niksan8207 Преглед на мнениеОт Царево съм,далечко ми е!Сигурно няма да ти се праща да го пробввам!
Коментар
-
На КИА-та не знам как е но съм го правил на ДЕУ. Откачаш буксата и мериш на самия уред със стрелкови уред съпротивлението. При измерването следиш само дали има "дупки". Тоест дали прекъсна измерването. Като закачиш уреда започваш плавно да подаваш плавно/бавно/ газ. Ако това е наред ще се наложи да откриеш и самите стойности на потенциометъра.
Дано го обясних добре.
Усоех.Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
freelander 1,8 2001g.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеTaka е. Защо се усъмни в него? Според мен е безпроблемен възел. По-скоро е нещо по жици и куплунзи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zmiori Преглед на мнениеНа КИА-та не знам как е но съм го правил на ДЕУ. Откачаш буксата и мериш на самия уред със стрелкови уред съпротивлението. При измерването следиш само дали има "дупки". Тоест дали прекъсна измерването. Като закачиш уреда започваш плавно да подаваш плавно/бавно/ газ. Ако това е наред ще се наложи да откриеш и самите стойности на потенциометъра.
Дано го обясних добре.
Усоех.
Коментар
-
Първоначално публикуван от niksan8207 Преглед на мнениеОт много четене по форумите стигнах до заключението,че може да е той.Ама нищо не пречи да пробвам ако намеря понеже рових в нета и нов нов не можах да намеря,само датчика де! Друго не знам къде и в какво да търся причината за придърпването.
Виж колко волта стигат до клапана на помпата при различни режими..И при повече консуматори!
Успех.
Коментар
-
Първоначално публикуван от niksan8207 Преглед на мнениеНе съм много на ти с тези измервателни уреди но имам приятели които могат стига да знам какви стойности трябва да показва при затворено и отворено полужение или нещо друго което трабва да търсим!Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
freelander 1,8 2001g.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНяма да намериш отделен потенциометър само. Върви целия блок с пружината. И аз го бях набедил та взех нов /180лв/ ама се оказа проблем в ел инсталацията.
Виж колко волта стигат до клапана на помпата при различни режими..И при повече консуматори!
Успех.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар