Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добър сервиз във Варна?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Добър сервиз във Варна?

Здравейте! На скоро станах собственик на Киа Соренто 2006 и след има-няма седмица каране днес колата отказа да запали. Изглежда, че стартера е издал багажа.

Някой може ли да ми препоръча сервиз или евентуално майстор, който може да реши проблема качествено?

От: Добър сервиз във Варна?

Сервиза срещу горния светофар на Практикер (на бул.Република) ми е решавал успешно и евтино проблеми - поддържат доста неща на склад за всякакви автомобили...
    Можеш да ги прозвъниш (виж в стрийтвю района - ще разбереш за кой сервиз говоря)...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
      Сервиза срещу горния светофар на Практикер (на бул.Република) ми е решавал успешно и евтино проблеми - поддържат доста неща на склад за всякакви автомобили...
      Можеш да ги прозвъниш (виж в стрийтвю района - ще разбереш за кой сервиз говоря)...
      Гледам и май виждам нещо. Една сграда с голям сид надпис "Автокомплекс" и табела ТЕХ-КО?

Коментар

Да това е ТЕХ-КО там има предвид. Аз мога да ти препоръчам моя майстор при който ходя, но е гаражен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X