Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Показанията на уредите на таблото на Киа Спортидж 99г/128к.с./2.0/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Показанията на уредите на таблото на Киа Спортидж 99г/128к.с./2.0/

Абе то километража е до 200-та. Ако си на бензин може и да ги вдигне. Въпроса е ти дали ще издържиш на напрежението Освен ако не си трениран за летец изпитател [emoji2]

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
      Абе то километража е до 200-та. Ако си на бензин може и да ги вдигне. Въпроса е ти дали ще издържиш на напрежението Освен ако не си трениран за летец изпитател [emoji2]
      Не е задължително да си трениран летец изпитател за да поддържаш някаква скорост ... просто трябва да ти идва отвътре
      А относно 2.0 16V на киа ... добре са се правили .... има доста хляб в това животно !!!
      LZ1ICD
      Иван - 08девет683едно883
      VW GOLF4 1.8 4motion.

Коментар

Гласувам с две ръце за отговора по горе,все пак това е джип-не е залепен за асфалта по магистралата./повече от стоидватрийсет км.няма смисъл...
        все пак-мое мнение
        Shuanghuan S Ceo 2.4i/128Hp
        Краси
        "машината обича Ласка,грижливо гледане и Смазка"

Коментар

Може би останах грешно разбран. Както казахте нормалната скорост е 110-120км., но примерно като изпреварвам се случва да се стигне и 150км., това очаквам от Спортиджа, а вие като писахте "130 съм вдигал" и се уплаших, че е много зле.

Случайно да има някой със Спортидж от Шумен или региона? Искам пробно кръгче и като цяло да я поогледам, че май никога не съм се качвал в такава кола, а съм си ги харесал за закупуване. Естествено ще почерпя!
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

аз карам моята по хард редовно не обръщам внимание и я подпетвам с 170-180 почва да харчи много хахахах и определено както казват по горе си е летене ако има някой завой по така от изместения център по нагоре джипа не се държи като кола а като джип но можеш смело да си я караш с 140 не е чак такъв проблем а относно набирането по София на светофарите редовно бмв-та остават изненадани на какво е способна от светофар до светофар а и на магистралата ако си я караш на бензин като мен и там дърпа добре но моите наблюдения са само за този мотор другите незнам

Коментар

Моя Спортидж Гранд (2.0, 128кс) на равна магистрала на бензин и на газ 180 си ги вдига от раз, но над 120-130 разхода на гориво скача много (на тия скорости 12/100 газ) и става много шумно в купето. Не знам как ми е настроен компа на ГИ, но след 110км/ч колата направо излита.

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                На мен ми се струва, че не е нормално. Вероятно термостата е заседнал.
                До колкото съм чел (най-вече на Соти постове) кията имала уникално (по неговите писания) охлаждане и колкото и да я държиш в джаза, ако всичко е изправно, стрелката на температурата не мърда от средата.
                Вярно е.

Коментар

Няма да е точно, по темата на колегата ама има нещо общо. В момента съм на тема "Търся си жипче". в офертите продава се среща и има " борд компютър" и наистина над скоростомера и оборотомера има един дисплей. Някой има ли представа каква информация се изобразява на него. И още един въпрос Спортич след 99г. кой стандарт потдържа OBDI или OBDII. Четат ли се живи данни?
                  Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
                  freelander 1,8 2001g.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X