Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мусо само на задно предаване?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мусо само на задно предаване?

ЗДравейте,по една случайност станах собственост на Деу мусо.И хоп ето ме в този форум.Джипа ми харесва удобен е харчи малко гориво.Проблема който имам е че когато клекнах днес да го поогледам от долу видях че няма преден кардан,няма го и моторчето на рездатъчната кутия а също и че каретата са крайно зле.Та въпроса ми е мога ли да махна цялото предно задвижване полуоски диференциял.И дали има начин да направя така че да имам поне бързи и бавни скорости към задните задвижващи колела.По принцип двойно не ми трябва ще ходя от време на време с този джип на вилата която е на твърд стръмен черен път.Благодаря.

От: Мусо само на задно предаване?

Може да се кара. Обаче зимата по пътя за вилата ще преживееш интересни моменти. Ако ги преживееш де.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Трябвало е да клекнеш, преди да го купиш. Той и така си е 4х2, защо да го осакатяваш съвсем? По-разумно е да го възстановиш в заводски вид, ама ти си знаеш...джип с един задвижващ мост е идиотщина, ама в уса много ги купуват, не знам...
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от boribo Преглед на мнение
        ЗДравейте,по една случайност станах собственост на Деу мусо.И хоп ето ме в този форум.Джипа ми харесва удобен е харчи малко гориво.Проблема който имам е че когато клекнах днес да го поогледам от долу видях че няма преден кардан,няма го и моторчето на рездатъчната кутия а също и че каретата са крайно зле.Та въпроса ми е мога ли да махна цялото предно задвижване полуоски диференциял.И дали има начин да направя така че да имам поне бързи и бавни скорости към задните задвижващи колела.По принцип двойно не ми трябва ще ходя от време на време с този джип на вилата която е на твърд стръмен черен път.Благодаря.
        Привет! Я се замисли малко , колега , като махнеш полуоската какво се случва с лагера на колелото още при първия завой
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
          Привет! Я се замисли малко , колега , като махнеш полуоската какво се случва с лагера на колелото още при първия завой
          Нищо,като изключиме мизерията която ще влезе в лагера.И без да се заяждам,колега,виждал ли си предна главина на джип?
          Борис 0888 999 едно едно9
          PATROL Y260 RB30S

Коментар

На Мусо,предната главина е разтоварена.На някои други "джипки" е натоварена.На 3-ти пък е с лагер главина-натоварени,ама карето не стяга и може и без него...
            На въпроса на автора дали може-да,може.Дали има смисъл-той си знае.
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Още не съм видял лагер-главина да може без стягане-сподели на кои модели е така?
              Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Знам от препатили, че хубаво да се стои далече от тези автомобили, пардон-джипове...и ходовата им част далеч не е най-калпавата.

Коментар

Аз преди да мина раздела митцубиши имах доста време муссо и съм много доволен от него не ми е давало ядове,просто ми беше бавно,та имам разни чаркове които така и не ползвах и ми седят все още раздатка със сигурност и други дреболии.........................
                  Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
                  Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
                  Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
                  Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнение
                    Аз преди да мина раздела митцубиши имах доста време муссо и съм много доволен от него не ми е давало ядове,просто ми беше бавно,та имам разни чаркове които така и не ползвах и ми седят все още раздатка със сигурност и други дреболии.........................
                    Когато започна възтановяването на предното задвижване може да те потърся да се спазарим нещо

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
                      Още не съм видял лагер-главина да може без стягане-сподели на кои модели е така?
                      Оставил съм един Врангел JK от няколко месеца да се търкаля без предни полуоски...Мисля че и Черокитата са така,моста е сходен
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

ясно е че без полуоски може да се кара.А бавните може ли да работят без преден мост?

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
                          Нищо общо няма лагера и стягането му с махане на полуоската я помисли (хъб зегерка полуоска )

Коментар

Първоначално публикуван от boribo Преглед на мнение
                            ясно е че без полуоски може да се кара.А бавните може ли да работят без преден мост?
                            Ако е останало нещо от чарковете в раздатката, може и да може. Ама като е с моторче, което липсва, малко ми е съмнително че липсват и други неща.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
                              Нищо общо няма лагера и стягането му с махане на полуоската я помисли (хъб зегерка полуоска )
                              Не си разбрал за кое говорим,нинджа,мерси.
                              Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X