ЗДравейте,по една случайност станах собственост на Деу мусо.И хоп ето ме в този форум.Джипа ми харесва удобен е харчи малко гориво.Проблема който имам е че когато клекнах днес да го поогледам от долу видях че няма преден кардан,няма го и моторчето на рездатъчната кутия а също и че каретата са крайно зле.Та въпроса ми е мога ли да махна цялото предно задвижване полуоски диференциял.И дали има начин да направя така че да имам поне бързи и бавни скорости към задните задвижващи колела.По принцип двойно не ми трябва ще ходя от време на време с този джип на вилата която е на твърд стръмен черен път.Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мусо само на задно предаване?
Свий
X
-
От: Мусо само на задно предаване?
Може да се кара. Обаче зимата по пътя за вилата ще преживееш интересни моменти. Ако ги преживееш де.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
-
Трябвало е да клекнеш, преди да го купиш. Той и така си е 4х2, защо да го осакатяваш съвсем? По-разумно е да го възстановиш в заводски вид, ама ти си знаеш...джип с един задвижващ мост е идиотщина, ама в уса много ги купуват, не знам...Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Първоначално публикуван от boribo Преглед на мнениеЗДравейте,по една случайност станах собственост на Деу мусо.И хоп ето ме в този форум.Джипа ми харесва удобен е харчи малко гориво.Проблема който имам е че когато клекнах днес да го поогледам от долу видях че няма преден кардан,няма го и моторчето на рездатъчната кутия а също и че каретата са крайно зле.Та въпроса ми е мога ли да махна цялото предно задвижване полуоски диференциял.И дали има начин да направя така че да имам поне бързи и бавни скорости към задните задвижващи колела.По принцип двойно не ми трябва ще ходя от време на време с този джип на вилата която е на твърд стръмен черен път.Благодаря.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнениеПривет! Я се замисли малко , колега , като махнеш полуоската какво се случва с лагера на колелото още при първия завойБорис 0888 999 едно едно9
PATROL Y260 RB30S
Коментар
-
На Мусо,предната главина е разтоварена.На някои други "джипки" е натоварена.На 3-ти пък е с лагер главина-натоварени,ама карето не стяга и може и без него...
На въпроса на автора дали може-да,може.Дали има смисъл-той си знае.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Аз преди да мина раздела митцубиши имах доста време муссо и съм много доволен от него не ми е давало ядове,просто ми беше бавно,та имам разни чаркове които така и не ползвах и ми седят все още раздатка със сигурност и други дреболии.........................Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнениеАз преди да мина раздела митцубиши имах доста време муссо и съм много доволен от него не ми е давало ядове,просто ми беше бавно,та имам разни чаркове които така и не ползвах и ми седят все още раздатка със сигурност и други дреболии.........................
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеОще не съм видял лагер-главина да може без стягане-сподели на кои модели е така?0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеОще не съм видял лагер-главина да може без стягане-сподели на кои модели е така?
Коментар
-
Първоначално публикуван от boribo Преглед на мнениеясно е че без полуоски може да се кара.А бавните може ли да работят без преден мост?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнениеНищо общо няма лагера и стягането му с махане на полуоската я помисли (хъб зегерка полуоска )Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар