Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кия Спортидж - кабрио / мек таван / сваляем таван

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кия Спортидж - кабрио / мек таван / сваляем таван

Мисля по въпроса.

1. Всъщност какви варианти има? Мек таван? Твърд сваляем? Коя версия от кои години?
    2. Има ли комбинация кабрио + дизел?

И друго каквото се сетите.

От: Кия Спортидж - кабрио / мек таван / сваляем таван

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Мисля по въпроса.

1. Всъщност какви варианти има? Мек таван? Твърд сваляем? Коя версия от кои години?
    2. Има ли комбинация кабрио + дизел?

И друго каквото се сетите.
    Всичко има, ама са доста екзотични. Аз търсих няколко месеца, докато попадна на читав екземпляр.
    п.с. за какви години на производство иде реч, че тези преди 1998 за силно корозиращи?

Коментар

А, нямам готов план. Даже не държа да е Кия.

Коментар

А, нямам готов план. Даже не държа да е Кия.
        А би трябвало..

Коментар

А, не. Не би трябвало. Според каквото ми хареса.

Твоята налична ли е за разглеждане?

Коментар

А, не. Не би трябвало. Според каквото ми хареса.

Твоята налична ли е за разглеждане?
            Да.

Коментар

Ясене, ако си решил къса база, търси направо с твърд сваляем таван. Зимата с мекия е студено. А да търсиш после твърд таван ще е скъпо (над 1000-ка) и трудно за намиране.

Аз до сега, къса база дизел не съм видял на живо. Иначе ги има на теория, ама тук масово са бензинки. Моята върви безгрижно с ГИ.

Друго, какво да се сетим - знаеш кой е човека разбиращ от Кия в този форум ...

П.П. Не ходи при Пенчо. Аз така отидох уж само да разледам, пък после трябваше да си купя Кия
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

И Соти ще го заловя - само време да остане. Другият кандидат е Rav4 - ама и там кабриотата са редки.

Абе, как всъщност се нарича опцията "кабрио" в сайтовете за автомобили?

Коментар

И Соти ще го заловя - само време да остане. Другият кандидат е Rav4 - ама и там кабриотата са редки.

Абе, как всъщност се нарича опцията "кабрио" в сайтовете за автомобили?
                  Извинявай Ясене, не се сдържах, нарича се ДЖИЙП Вранглер и не се шегувам, наистина е хубаво нещо има и дизели, кабрио, с врати без врати, с покрив, без, наполовина кабрио, напълно съблечен само по седалки, каквото ти се поиска, дизел, газ, бензин, има за всички вкусове, хайде ела в клуба, не се стеснявай
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

Такъв вариант приемлив ли е?
                    Но не е дизел..

хардтопа се сваляше за петнайсетина минути, по спомен.

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                      Извинявай Ясене, не се сдържах, нарича се ДЖИЙП Вранглер
                      Това за колко пари може да се намери? Има ли ръчно?

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                      Такъв вариант приемлив ли е? (Фероза)...
                      хардтопа се сваляше за петнайсетина минути, по спомен.
                      Зависи от конкретния екземпляр. Иначе на УАЗ брезента се сваля някъде за толкова време, така че съм свикнал. Лошото е че хардтопа няма къде да го държа. Тва че съм рустикален тип и искам да се разхождам с открита кола не значи че имам гараж примерно.

Коментар

Това за колко пари може да се намери? Има ли ръчно?...
                        Има с всичко. И със сигурност търпи повече маган от Кията.

Само между другото - Кията тежи неоправдано много за такъв бъжльок. Иначе не е лошо като за лека кола с двойно. Гранд Витара с хард-топ за мен лично е малко по-добър избор, но пък там нямам идея как са дизелите - не употребявам без крайна необходимост

П.П. Ферозата е чувствително по-малка от Спортиджа и возията и е чувствително по-твърда.
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Брезента на УАЗ-а в него ли го возиш, след като го обелиш?
                          Хардтопа може да го оставиш на някоя бензиностанция, примерно. Лошото при модела е, че се сваля и задния джам - на 4 гайки е, ама все пак..

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                            ...
                            Само между другото - Кията тежи неоправдано много за такъв бъжльок ...
                            Много-много, колко да е много - 1365 кила при 4,025м. дължина.
                            Гранд Витарата - 1290 кила при 3,865м. дължина.

Вярно късата Витара и Цирозата са още по-леки, ама седни в едното, седни и в другото. Ще ти стане ясно че според масата е и размера на машинката. Кията е малко по-голям и по-удобен "бъжльок" от тия двете.

Да споменавам ли късите Фронтера, Терано и Паджеро по колко тежат?
                            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                              Брезента на УАЗ-а в него ли го возиш, след като го обелиш?
                              Определено може и така. Обикновено го обелвам отзад докъдето реша и го връзвам нагънат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X