Здравейте колеги! Интересувам се някой знае ли къде мога да си поръчам да ми направят резервоар за автомобила било пластмаса или ламарина,защото новият от магазина е над 300 лева.Или ако от друг модел автомобил става моля някой също да пише!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Резервоар за Киа Спортидж бензин 1997г
Свий
X
-
От: Резервоар за Киа Спортидж бензин 1997г
Аз пък малко да я поотворя - темата.
Колега, ще ти бъда много благодарен ако публикуваш малко подробности. От къде го закупи, къде го монтира и т.н. Изправен съм и аз пред същият проблем, само че с дизелов Спортидж. Втора употреба са по 100 - 100 и кусур лева. И като ми го пратят няма да знам в какво състояние е. Затова твоят вариант е много интригуващ.
Благодаря предварително.Венцислав Петров
Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
0889 62 8четири 6четири
Коментар
-
Здравей!Резервоарите са пластасови-12,23 и 30 л.за лодки пластмасови.Прадават се и в "Продавалник".Цената е 60лв.Вариантите са два.С външна помпа или вътрешна като се изрязва при този вариант отвор за фланеца.Това е.От Варна съм мой приятел ми го монтира.
Коментар
-
Колеги днес свалих моя, имаше спешна нужда да се измие отвътре. Ако може малко помощ , какво ще е най-доброто за отвън. Един приятел ме насочи към някакъв грунд за метал на водна основа чували ли сте за такова нещо? Оказа се че шасито не е останала боя по него диференциала и кардана също. За разлика от купето което не е мръднало, мисля че ще ме надживее, ето малко снимки
Имам чувство, че корееца нарочно е пропуснал боята
Коментар
-
Аз също почиствах моя отвътре, а отвън постъпих по следния начин: обезмасляване с домакински препарат, изтъркване с телена четка (най-добре на малък флекс), боядистване с Протекта 2 или 3 ръце.БИО пчелен мед и пчелни продукти
0888 66 59 73
Коментар
-
За отвън-песок и 2-но прахово.За рамата-песок и топло поцинковане.Корееца си е боядисал каквото и както трябва и колата 10г не е мръднала.Сега трябва да се обработи пак.Като гледам снимките е внос от Австрия или Германия.Погледни някоя италянка на същите години...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
А някой свалял ли е купето, доста ли е сложно? Питам защото на место е доста по трудно да се обработи. Сигурно не е много сложно но дали си заслужава? Все пак нямам намерение да ми е последната кола в този живот.
Иначе резервоара го почистих с тел четка после грунд на водна основа нямам идея каква марка дадоха ми едно бурканче после една ръка 3 в 1. Получи се горе долу. Ако бях го закарал на пясък можеше да търся и аз пластмасов вариантПоследно редактирано от CarTest™; 26-05-14, 20:27.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар