Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Резервоар за Киа Спортидж бензин 1997г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Резервоар за Киа Спортидж бензин 1997г

Здравейте колеги! Интересувам се някой знае ли къде мога да си поръчам да ми направят резервоар за автомобила било пластмаса или ламарина,защото новият от магазина е над 300 лева.Или ако от друг модел автомобил става моля някой също да пише!

От: Резервоар за Киа Спортидж бензин 1997г

Да затворя темата-пластмасов резервоар 30 л. за лодка-цена 60 лв,,реже се отгоре ,слага се помпата и готово.

Коментар

Аз пък малко да я поотворя - темата.
      Колега, ще ти бъда много благодарен ако публикуваш малко подробности. От къде го закупи, къде го монтира и т.н. Изправен съм и аз пред същият проблем, само че с дизелов Спортидж. Втора употреба са по 100 - 100 и кусур лева. И като ми го пратят няма да знам в какво състояние е. Затова твоят вариант е много интригуващ.
      Благодаря предварително.
      Венцислав Петров
      Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
      Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
      0889 62 8четири 6четири

Коментар

Здравей!Резервоарите са пластасови-12,23 и 30 л.за лодки пластмасови.Прадават се и в "Продавалник".Цената е 60лв.Вариантите са два.С външна помпа или вътрешна като се изрязва при този вариант отвор за фланеца.Това е.От Варна съм мой приятел ми го монтира.

Коментар

Колеги днес свалих моя, имаше спешна нужда да се измие отвътре. Ако може малко помощ , какво ще е най-доброто за отвън. Един приятел ме насочи към някакъв грунд за метал на водна основа чували ли сте за такова нещо? Оказа се че шасито не е останала боя по него диференциала и кардана също. За разлика от купето което не е мръднало, мисля че ще ме надживее, ето малко снимки
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0077.jpg
Прегледи:1
Размер:169.8 КБ
ID:5589169

Име:SAM_0076.jpg
Размер:126.1 КБ
ID:5589170

Име:SAM_0089.jpg
Размер:205.6 КБ
ID:5589171
          Имам чувство, че корееца нарочно е пропуснал боята

Име:SAM_0088.jpg
Размер:178.8 КБ
ID:5589172

Име:SAM_0072.jpg
Размер:125.6 КБ
ID:5589173

Коментар

Аз също почиствах моя отвътре, а отвън постъпих по следния начин: обезмасляване с домакински препарат, изтъркване с телена четка (най-добре на малък флекс), боядистване с Протекта 2 или 3 ръце.
            БИО пчелен мед и пчелни продукти
            0888 66 59 73

Коментар

За отвън-песок и 2-но прахово.За рамата-песок и топло поцинковане.Корееца си е боядисал каквото и както трябва и колата 10г не е мръднала.Сега трябва да се обработи пак.Като гледам снимките е внос от Австрия или Германия.Погледни някоя италянка на същите години...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

А някой свалял ли е купето, доста ли е сложно? Питам защото на место е доста по трудно да се обработи. Сигурно не е много сложно но дали си заслужава? Все пак нямам намерение да ми е последната кола в този живот.

Иначе резервоара го почистих с тел четка после грунд на водна основа нямам идея каква марка дадоха ми едно бурканче после една ръка 3 в 1. Получи се горе долу. Ако бях го закарал на пясък можеше да търся и аз пластмасов вариант
                Последно редактирано от CarTest™; 26-05-14, 20:27.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X