Обява

Свий
Няма добавени обяви.

от копче - балтон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• от копче - балтон

Здравейте колеги от къде мога да си закупя централна гайка за предната главина с два отвора от страни за захвата на законтрящата шайба,че моята се развива,бях с инерционни хъбове сега съм с ръчни ,и ми се появи този проблем.Купих си законтрящи пластини но ще трябват и гайките да сменя,пробвах да ги разпробия и да им нарежа резба ама не успях с резбата.
    Прикачени файлове

От: от копче - балтон

На снимката по горе са,законтрящата шайба която си купих и съществуващата гайка която се саморазвива и немога да законтря.Гайката която ми трябва не предлагат по магазините,или аз неможах да им обясня по телефона какво ми трябва.Вие как сте си решили проблема с ръчните хъбове AVM .дайте съвет моля.На всякаде пише лесно се сменят,развиваш 10 болта завиваш 10 болта и готово,ама като ти падне предното колело се оказва че не е точно така защото половината работи се спестяват тук и като си счупиш колата и главата тогава разбираш пропуските.

Коментар

При вас стругаро-фрезисти и желязо няма ли?
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

има, само че голям зор видях да я пробия с кобалтово свредло,а за резбата отидоха 4 комплекта метчици,според теб какво трябва да е желязото,просто желязо така ли.

Коментар

А от къде купи законтрящите шайби? В Гладиатор дали нямат такива гайки?
          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

нямат

Коментар

Хайде виж в съседната тема какво си говорим с колегата ...

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=171000&p=2408477#post2408477

Ако си взел тези шайби от друга Кия, там нямаше ли гайки? А и AVM си продават комплект 2 шайби с 2 гайки. Само не знам тук от къде могат да се поръчат

В краен случай някой стругаро-фрезист ще ти изработи цели гайки, щом не може на тези да се нареже резба.
              Последно редактирано от bullet_pk; 27-01-14, 17:25.
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X