Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова година - "нов" Спортидж :-)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нова година - "нов" Спортидж :-)

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    На триколка, вероятно да.
    Пенчо и твоята е с 3...
    Краси,Честито,брат...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
      Пенчо и твоята е с 3...
      Краси,Честито,брат...
      Мойта въобще няма такава екстра!

Коментар

Честито с пожелание за много здраве и незабравими моменти!
        Гранда е супер за семеен джип, казвам го от собствен опит с две хлапета съм.
        За съжаление моя няма ABS и не мога да изкажа мнение по въпроса.

Коментар

На предна дясна датчика не бачка и понякога ми свети лампата ABS. Когато не свети, на моменти (най-често при резки спирания) съм имал случаи да се чува едно "хърр" и да почва да ми връща педала на спирачката със потупвания?!

Коментар

Значи АБС-ти работи.
            "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
            0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
              Значи АБС-ти работи.
              Въпросът е, че тези задействания са без да има блокирано колело. При мен е същата работа. По някога "Хърка", дори и да не съм натиснал спирачката. Чудя се дали да изкормя АБС-а или да се опитам да го оправя.
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

След неколкомесечно прекъсване поради липса на време, да ударя пак някой ред в темата си.
                Миналата седмица си оправих най-сетне централното заключване. Оказа се нагоряла пластинка в релето, което заключва колата.
                Имам такъв въпрос, понеже багажникът се отваря само с ключ (доста ми е дразнещо), има ли чалъм да се направи да се отключва по друг начин? Дали е възможен вариант да се сложи една машинка за централно и да се отключва с бутон от таблото?
                Също така, вратите са имали някога работещи "ограничители", но сега се отварят и четирите нашироко, без да се задържат на половината ход (на снимката). Как може да се оправи?
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vrata.jpg
Прегледи:1
Размер:134.1 КБ
ID:5584230

Коментар

Слага се машинка и може да се отключва с централното.А за вратите и мен ме интересува.
                  "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
                  0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
                    Слага се машинка и може да се отключва с централното.А за вратите и мен ме интересува.
                    Ако си мислиш за кабриото, то е по съвсем различен начин от дългите бази. При нас задната врата се отваря само със завъртане на ключа. Няма дръжка, която да повдигнеш и да отвориш вратата.

Първоначално публикуван от Chris Преглед на мнение
                    ... понеже багажникът се отваря само с ключ (доста ми е дразнещо), има ли чалъм да се направи да се отключва по друг начин? Дали е възможен вариант да се сложи една машинка за централно и да се отключва с бутон от таблото?...
                    Значи сме давма в мъката си по задната врата ... И мен ме дразни много. Мислих по въпроса - само машинка няма как да се сложи.

Преди 10-тина години бях сложил машинка в задната врата на Рено 19 и бутон на таблото. Машинката действаше само в едната посока и се връщаше назад чрез пружина. Натискаш бутона и вратата директно се отваря (не отключва, а отваря). Но там задната врата се затваряше само на една степен. При натискане на бутона се повдигаше сама нагоре и оставаше отворена.

Докато при нас на Киите, бравата има две степени. Отваря се със завъртане на ключа само. Завърташ ключа и трябва да вдигнеш вратата. Ако само завъртиш ключа и не вдигнеш вратата, първата степен отключва, но втората остава заключена. Така горния начин няма да работи, освен ако един не натиска бутона, а втори повдига вратата ...

Обаче гледам че на старата маска, тези преди 1998 г., ключалката се намира по средата на дръжката за отваряне. Освен това ключалката е и бутон за отваряне ... Вероятно ако се вземе дръжката на вратата заедно с бравата и целия механизъм може и да стане работата ...

Ще помоля колегите със стария модел да кажат дали имат централно на задната врата?
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Да ви подразня малко...има си модел на Гранд Спортидж при който задната врата е с дръжка за отваряне и ключа не играе...

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                        ...има си модел на Гранд Спортидж при който задната врата е с дръжка за отваряне и ключа не играе...
                        Гледам, че на самата дръжка има едно кръгче пластмаса, вероятно там е сложен бутона за отваряне на задната врата

Коментар

Ми..не...трябва да се смени цЕлата пластмаса...

Коментар

Здравейте колеги,

Кой е този Соти за който се говори, че от скоро и аз съм с Киа и ако си имаме Киа гуру тук няма да ми е излишно.

Коментар

ninja_1

Коментар

Първоначално публикуван от bugys Преглед на мнение
                                Здравейте колеги,

Кой е този Соти за който се говори, че от скоро и аз съм с Киа и ако си имаме Киа гуру тук няма да ми е излишно.
                                Казвай с какво мога да бъда полезен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X