Здравейте колеги!С моята злопулучна Киа почти се справих остана проблема с паленето когато е студена/а сега не е много студено/.Когато е студена трябва да стартирам 3-4 пъти и тогава тръгва неравномерно за около 3-4 секунди и след това няма проблем.Почистих дюзи и рейка,свещи бобини са в ред кабели също!Дайте съвет!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Киа Спортидж 2.0куб.бензин трудно пали студена
Свий
X
-
От: Киа Спортидж 2.0куб.бензин трудно пали студена
Първоначално публикуван от SMR610 Преглед на мнениеМалкият гаден горивен филтър чисти ли?Но по вероятно е да е тръгнала помпата в резервоара-виж налягане прави ли.
Коментар
-
Горивния филтър на моята се задръсти за няма 2000 км и аз така мислих че не е от него. Оказа се че проблема е бил в резервоара, веднъж сложих А98 силния бензин разтварял утайките в резервоара. Като го отворих беше страшно все едно си сипал две шепи пясък. Почистих го нов филтър и е ок
Коментар
-
След филтъра в резервоара идва помпата, след нея горивния филтър... Като ги почнеш едно по едно, все ще се оправи...
На мен ми се струва помпата, ако не прави доататъчно налягане и ако не го задържа, прави точно така...
Коментар
-
Същият номер ми го е правила Киа Сепия. Оказа се пробил кабел от бобината към делкото. На тъмно беше като цветомузика. Външната температура паднеше ли под 6-7 градуса палеше много трудно. След като загрееше си вървеше перфектно. Така че пробвай с други кабели.„Свободата е скъпа, но си струва“
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар