някой разглобявал ли е капака на кията на бензиномера и помпата на резервоара и ако е да ми помогне с описание как става кията е бензин 2000 куб. 8 клапана доколкото видях като махнах капачето под седалката. Капака на помпата е хванат с малки болчета или видии но ме съм сигурен ако някой ме напъти как става ваденето ще съм много благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем с бензиномера
Свий
X
-
От: проблем с бензино мера
Ако не държиш да ти го пише, колега, избери си модела и виж, в сайта, но е на руски
http://www.autoprospect.ru/kia/За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
-
От: проблем с бензиномера
Здр. колега НИКОЛАЙ,не знамдали вече си се справил с твоя проблем с бензиномера,но при мен беше следното:първо да започна с разглабянето...махаш капака с 4-те видички,после капака на резервоара с малките болченца, откачаш малкучите за горивото 2бр.,внимателно извади кошницата от резервоара(на самата кошница са поплавъка и бенз.помпа)при ваденето гледай да не закачиш поплавъка и да го изкривиш-същото важи и при събирането.Провери си всички букси дали не са нагорели при мен го имаше този проблем .И ОСНОВНОТО БЕШЕ РАЗПОЕН КАБЕЛ НА ПЛАТКАТА НА КОЯТО Е ВЪРЗАН ПОПЛАВЪКА.Надявам се да съм ти бил полезен,макар че не съм толкова компетентен,с което съм се сблъсквал мога да помогна.ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар