Здравейте колеги! Искам да разкажа за моя проблем и ако има колеги с опит в това да изкажат своето мнение. Вчера си вземам колата от сервиз - смяна на накладки (предни и задни), смяна на течност на спирачки, смяна на антифриз, смяна на гуми. Пребирам се, прекарвам вечерта и сутринта тръгвам за работа. Опитвам се да запаля, но за жалост
какво се случва - колата започва да се мъчи подскача и не пали ( задържам за 3-4 секунди), втори опит отново същото, трети опит отново същото, четвърти опит на 3 секунда запали и изпуши доста добре. След това колата се държа перфектно никакви странности при работата й на пътя. На обяд реших да я погледна отново след като е изстинала и колата запали от 1/4 въртене на ключа бях приятно изненадан
. Но вечерта при напускане на работното място се повтори същият сценарии
, както и тази сутрин! Колата е 2001 2.0 Дизел - акумулатора е отличен, ако не беше той да бута нямаше да запаля. Вече две зими такъв проблем е нямало (не че има значение, но е нещо ново). Филтри горивни, въздушни и масленни сменени това лято. Имам чуството ,че дърпа въздух от някъде защото проявява симптомите когато се беше нагълтала с въздух през скъсано маркуче за неизгорелите газове, но то е добре проверено. Свещи не съм проверявал в събота ще се прави разследване!
Ако някои е имал такъв опит или е добре запознат моля да изкаже едно мнение по въпроса!
Ако има колеги във Варна да ударят едно рамо на живо
.
Благодаря предварително!

Ако някои е имал такъв опит или е добре запознат моля да изкаже едно мнение по въпроса!

Благодаря предварително!
Коментар