Та, момчета
Колицата е с ръчни скорости, и 2 HI, 4 HI, 4 LOW.
Когато включа 4 HI или 4 LOW, по таблото всичко изглежда наред - свети съответния индикатор, даже светва със съответното закъснение, както би трябвало.
4 LOW, се включва, в смисъл отива на бавни скорости, но де факто никога не е 4х4.
Работи само задния мост. Пробвах го в снега - задните гуми ще изпушат, но предните не превъртат.
След два дни ще ходи на доктор. Първо диагностика, след това всичко останало.
Доколкото прочетох теми във форума - компютъра е възможно да не покаже нищо.
Та ще съм благодарен на всякакви идеи какво може да е и от къде да започна.
Дали има разни вакуми и т.н., хич не ми се иска да се работи на проба-грешка.
П.П. Тая кола е на жената, имам още една такава - да ги карам ли и двете че да сравняват.
П.П.П. Гумите на четирите колела са с еднакъв размер, като тези отзад са нови, а предните на 2 сезона. АТ-някави на BF Goodrich
Колицата е с ръчни скорости, и 2 HI, 4 HI, 4 LOW.
Когато включа 4 HI или 4 LOW, по таблото всичко изглежда наред - свети съответния индикатор, даже светва със съответното закъснение, както би трябвало.
4 LOW, се включва, в смисъл отива на бавни скорости, но де факто никога не е 4х4.
Работи само задния мост. Пробвах го в снега - задните гуми ще изпушат, но предните не превъртат.
След два дни ще ходи на доктор. Първо диагностика, след това всичко останало.
Доколкото прочетох теми във форума - компютъра е възможно да не покаже нищо.
Та ще съм благодарен на всякакви идеи какво може да е и от къде да започна.
Дали има разни вакуми и т.н., хич не ми се иска да се работи на проба-грешка.
П.П. Тая кола е на жената, имам още една такава - да ги карам ли и двете че да сравняват.
П.П.П. Гумите на четирите колела са с еднакъв размер, като тези отзад са нови, а предните на 2 сезона. АТ-някави на BF Goodrich
Коментар