Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения и информация за Kia Sportage II 2.0i 16v

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения и информация за Kia Sportage II 2.0i 16v

Здравейте Колеги,

Надъхал съм се за Kia Sportage II, фейслифтната, някъде към 2009-2010 година. Спрял съм се на бензиновия двулитров мотор. Бих се радвал на повече мнения за СУВ-чето. Какво е задвижването 4х4, болести, за какво да се гледа при огледа и т.н. всичко би ми било полезно.

От: Мнения и информация за Kia Sportage II 2.0i 16v

Аз имам sportage само че 2.0 crdi 2008г.
    Мнения, ами към машинката само добри мнения, към сервиза на кия... по- добре не ходи там.
    Задвижването при мен (предполагам и при теб) е Предно предаване, кардан отиващ към задния диф и там една електромагнитна муфа която предава движение към задния диференциал. Тази муфа представлява нещо като LSD (вътре има фрикционни дискове, които при разлика в оборотите на кардана и задните гуми се притискат и съответно предават въртящ момент към задните гуми.
    За 120 000км проблем съм имал с тампони на заден диф, на задна стабилизираща щанга и на задни носачи (надлъжни) и лагерите на въпросната електромагнитна муфа. Съединителя вече е тръгнал, но има още живот в него.
    За дизела мога да ти говоря още доста, но бензина не съм го карал. Като цяло обаче е добро съвче, послушно стига да не излизаш много много от пътя
    Покарай я, виж дали ти е удобна, ти трябва да си я усетиш.
    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X