Здравейте миналия месец си купих Киа соренто 2,5 170 2007 ръчка .Първите ми впечатления небяха кои знае какво но после като ми оправиха вакума на турбината започнах да и се кефя максимално .Дави кажа тези в киа нищо маи неразбират ,качиха колата на диагностика и вобще неможаха да разберат че турбото не работи и незнам за кво вобще ми взеха 80лева.Питах там за спирачни дискове казахами че имало две възможности едната 600лева комплект два диска и другата двата за 300.Е аз самоче си ги намерих комплекта за 250лева с накладките и монтажа.Сега съм пред друга дилема какви зимни гуми да кача,харесах едни мишилини латитут алпин цената варира някои дали има наблядения за тези гуми .Говоря само за нови, колко горе доло може да струват 4ри джанти от къде мога даси взема преден и заден ролбар
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Здравейте колеги и аз да се похваля с киата
Свий
X
-
От: Здравейте колеги и аз да се похваля с киата
Честито колега!
Да я караш със здраве и безаварийно!
Относно гумите.... Три зими карам с BF Goodrich Winter Slalom KSI. Много съм доволен от тази гума. Погледни я. Относно джантите помисли дали има необходимост след като на около 10тина хиляди трябва да ги въртиш на "X", т.е. ще трябва да ги демонтираш.
Успех на пътя и извън пътя!TOYOTA LAND CRUISER 120
OPEL FRONTERA B 2.2 DTI
YAMAHA TDM 850 4TX
Коментар
-
Колега гумите незнам кви са като купих колата беше с гуми за мъгла и четерите различни тези ги купих от една гумаджииница в пловдив ама вобще и незабелязах че са толкова напукани и изгорели че чак и белите надписи са ги сложили от бътрешна страна че данеги вивдам колко са зле
Коментар
-
Първоначално публикуван от Diulgerov78 Преглед на мнениеКолега гумите незнам кви са като купих колата беше с гуми за мъгла и четерите различни тези ги купих от една гумаджииница в пловдив ама вобще и незабелязах че са толкова напукани и изгорели че чак и белите надписи са ги сложили от бътрешна страна че данеги вивдам колко са зле;-)
Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
нула 999 нула 3 нула 9 нула 3
Коментар
-
ДА ПОЖЕЛАЯ И АЗ МНОГО БЕЗАВАРИЙНИ КИЛОМЕТРИ!ЗА ЗИМНИ НАЙ-ДОБРЕ СА 225ци а за летни 245ци, разбира се 16 цолови 75-Rки от 104Н нагоре, а ако ти се гъзари слагай нещо от сорта http://www.felgenoutlet.de/de_de/202...009-/Alufelgen за зимните те съветвам с оригиналките 16 цолови ,а кията се държи отлично с ханкок гумиАко животът беше лесен, нямаше да започва с плач
Коментар
-
Здравеи колега за сега съм се спрял на мишелин латалут алпин2 и май това ще бъде за зимата а джантите сами 17ки незнам от къде вадите тези цени за джантите ама аз намерих чисто нови за по 80 евро броиката
дали някои знае от къде мога да намеря преден и заден ролбар за киатаПоследно редактирано от CarTest™; 18-09-13, 13:33.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар