Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте колеги и аз да се похваля с киата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте колеги и аз да се похваля с киата

Здравейте миналия месец си купих Киа соренто 2,5 170 2007 ръчка .Първите ми впечатления небяха кои знае какво но после като ми оправиха вакума на турбината започнах да и се кефя максимално .Дави кажа тези в киа нищо маи неразбират ,качиха колата на диагностика и вобще неможаха да разберат че турбото не работи и незнам за кво вобще ми взеха 80лева.Питах там за спирачни дискове казахами че имало две възможности едната 600лева комплект два диска и другата двата за 300.Е аз самоче си ги намерих комплекта за 250лева с накладките и монтажа.Сега съм пред друга дилема какви зимни гуми да кача,харесах едни мишилини латитут алпин цената варира някои дали има наблядения за тези гуми .Говоря само за нови, колко горе доло може да струват 4ри джанти от къде мога даси взема преден и заден ролбарНатиснете снимката за да я уголемите

Име:31082013445.jpg
Прегледи:1
Размер:171.6 КБ
ID:6026266Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2013-08-31 15.31.57.jpg
Прегледи:1
Размер:191.6 КБ
ID:6026267

От: Здравейте колеги и аз да се похваля с киата

Честито колега пожелавам ти хиляди безаварийни киломатри.

Коментар

Честито колега!

Да я караш със здраве и безаварийно!

Относно гумите.... Три зими карам с BF Goodrich Winter Slalom KSI. Много съм доволен от тази гума. Погледни я. Относно джантите помисли дали има необходимост след като на около 10тина хиляди трябва да ги въртиш на "X", т.е. ще трябва да ги демонтираш.

Успех на пътя и извън пътя!
      TOYOTA LAND CRUISER 120
      OPEL FRONTERA B 2.2 DTI
      YAMAHA TDM 850 4TX

Коментар

Честито, колега! Като гледам снимката, гумите ти са зимни и никак не са лоши. За какво са ти други? Ако ги хвърляш, да дойда да ги извозя до сметището

Коментар

Колега гумите незнам кви са като купих колата беше с гуми за мъгла и четерите различни тези ги купих от една гумаджииница в пловдив ама вобще и незабелязах че са толкова напукани и изгорели че чак и белите надписи са ги сложили от бътрешна страна че данеги вивдам колко са зле

Коментар

Първоначално публикуван от Diulgerov78 Преглед на мнение
            Колега гумите незнам кви са като купих колата беше с гуми за мъгла и четерите различни тези ги купих от една гумаджииница в пловдив ама вобще и незабелязах че са толкова напукани и изгорели че чак и белите надписи са ги сложили от бътрешна страна че данеги вивдам колко са зле
            Правописът шега ли е?
            ;-)
            Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
            нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Да си я караш със здраве,и по малко влизания в сервизи.

Коментар

ДА ПОЖЕЛАЯ И АЗ МНОГО БЕЗАВАРИЙНИ КИЛОМЕТРИ!ЗА ЗИМНИ НАЙ-ДОБРЕ СА 225ци а за летни 245ци, разбира се 16 цолови 75-Rки от 104Н нагоре, а ако ти се гъзари слагай нещо от сорта http://www.felgenoutlet.de/de_de/202...009-/Alufelgen за зимните те съветвам с оригиналките 16 цолови ,а кията се държи отлично с ханкок гуми
                Ако животът беше лесен, нямаше да започва с плач

Коментар

Здравеи колега за сега съм се спрял на мишелин латалут алпин2 и май това ще бъде за зимата а джантите сами 17ки незнам от къде вадите тези цени за джантите ама аз намерих чисто нови за по 80 евро броиката

дали някои знае от къде мога да намеря преден и заден ролбар за киата
                  Последно редактирано от CarTest™; 18-09-13, 13:33.

Коментар

Честито колега. Колата си я бива.

Коментар

А, я покажи къде намери 80 евро-ви джанти за Соренто?

Коментар

Мадрид

Коментар

Колега те моите джанти оргиналните са 17" А гумите ще са мишелин алпин2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X