Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спирачки СОРЕНТО 2,5 дизел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спирачки СОРЕНТО 2,5 дизел

Здравейте!Смених и дискове и накладки и продължават да тресат. СОРЕНТО 2,5 дизел. Не намерих нищо по темата, та да попитам преди да съм започнал с тампони носачи,щанги и тн...... Някой да е имал такъв проблем с кияка и евентуално да сподели ........ може и да си има слабо място? Така ще спестим и време и средства
    Ако животът беше лесен, нямаше да започва с плач

От: Спирачки СОРЕНТО 2,5 дизел

Здрасти! Реших да ти отговоря не защото и аз имам че...кия соренто, а защото съм се натъквал на подобен проблем на аудито. Оказаха се изметнати и изкривени гуми. Ако искаш ми вярвай- и четирите. Тъкмо ги бях купил и още бяха в гаранция. Балансираха ги за сметка на продавача, но след около ден каране тресенето пак започна. На баланс- машината показваше 0:0 - голове няма, но във вертикално отношение подскачаха като пружинки. Смениха ми ги с други от друга марка и проблема беше решен. Надявам се да съм ти бил полезен!
    Красивите думи невинаги са истина, а истинските - невинаги красиви!
    0887 301 726

Коментар

Благодаря за отговора колега! Но не е от гумите струва ми се, защото ги карам вече 3то лято, а са и оригиналните за кия ханкок. Мисля, че може да е от задния кардан или нещо друго. а от вчера започна да се усеща и превключването, въпреки, че е автоматик.

Коментар

И при мен тресе (Соренто 2,5 ръчни скорости), но мисля че по-скоро е лагер-главина отколкото дисковете. Има голяма вероятност и нови дискове да са криви. Тук ми предлагат два за 101 лв. та нищо чудно. Пиши като оправиш проблема, че .... не ми се ходи на пишман майстори.

Коментар

Колега, оправи ли проблема?

Коментар

Не, но взех да я карам повече и проблема намаля Като ми остане време ще я поправям

Коментар

Чаках, чаках да кажеш "Оп - готово! Минаваш на автомивка и проблема се оправя." ама ти - не, та не! Смених и аз дисковете, накладките, смених и минах гумите на реглаж, обаче продължава да "стърже" на десен завой, та чак и кормилото вибрира. Да не би пък да е някоя полуоска?!?

Коментар

Оправих проблема! Вярно е че близо година по-късно, но все пак го оправих. Както споменах по-горе тресе и стърже, като се заслушаш, при десен завой. Не много, но го има. Бие леко, като небалансирана гума. Смених гумите, дисковете и накладките. Ходих на диагностики и по майстори и всеки вика "Абе карай така. То ще си покаже ако има нещо". Вчера отидох в магазина, взех два предни лагера за колелетата и със опрян в челото на майстора пистолет за горещ въздух ревнах: "СМЕНЯЙ!". След много мрънкане ги смени и О!Чудо! Няма биене, няма стържене. Визуално лагерите са доста големи и широки и при въртене на колелото на ръка не издават шумове, но като се натоварят в движение показват проблеми. Та, така - лагери. Не са скъпи и по-добре да се сменят навреме. Доложих!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X