Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми ???

Здравейте колеги,имам следния въпрос понеже карам Кията повече по черен път мисля да слагам гуми Малатеста Кайман 205/75/R15 дали ще имам някакви проблеми ???

От: Гуми ???

Е моля ви се бе колеги дайте някакъв съвет.

Коментар

Споко де, неделя е, кой спи, кой на разходка, плюс откриване на риболова ... днес не е особено "форумен" ден.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Аз съм с 215/75/15 и нямам проблеми.
        Това Малатеста не е ли регенерат? Щото за други проблеми не се сещам.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          Аз съм с 215/75/15 и нямам проблеми.
          Това Малатеста не е ли регенерат? Щото за други проблеми не се сещам.
          Да, регенерат, топъл регенерат.. Поне така пише в сайта им..

Коментар

За регенерат е ясно но дали като са с голям грайфер няма да има проблеми с нещо по окачването карета например макар че разликата от щатния размер е само малко във височината и дали няма да опират.Ако стават за Споттидж без да има проблеми ще ми вършат идеална работа.

Коментар

Първоначално публикуван от astramen_77 Преглед на мнение
              За регенерат е ясно но дали като са с голям грайфер няма да има проблеми с нещо по окачването карета например макар че разликата от щатния размер е само малко във височината и дали няма да опират.Ако стават за Споттидж без да има проблеми ще ми вършат идеална работа.
              Регенерата е по-тежък от истинската гума, което също дава отражение на окачването..Кайманската шарка е доста агресивна, което също е предпоставка да трошиш разни чаркове по окачването.. Всичко зависи от местата през, които преминаваш..За височината вече трябва да мериш..

Коментар

Лифт правил ли си?Че и аз се чудя за по-голям от стандартния размер на гуми но смятам да взема BF MUD

Коментар

Моята е с 235/75/15 HANKOOK всесезонни и не опира. Сега е и с подложки 2 см. отпред , но и преди това не опираше.
                  Венцислав Петров
                  Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
                  Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
                  0889 62 8четири 6четири

Коментар

Според мен за размер 205/75/15 мисля че няма нужда от лифт та макар и да става въпрос и за оф-роуд гуми.

Коментар

Споко аз съм с размер 235/75/15 goodyear duratrac ,а те са си доста агресивни и почти не опира,но джантите са ми +15,а оригиналните са +50 овсет-така че няма да имаш проблеми

Коментар

И все пак Каймановата гума е с доста по агресивна шарка от твоята а сигурно и по тежка така че незнам.....най вече каретата дали ще устискат???

Коментар

Една гума от мойте тежи 16.5кг

Коментар

Първоначално публикуван от astramen_77 Преглед на мнение
                            И все пак Каймановата гума е с доста по агресивна шарка от твоята а сигурно и по тежка така че незнам.....най вече каретата дали ще устискат???
                            Няма да имаш проблеми,особенно с този смешен размер....Щом си упрял до Каймани рано или късно ще ти трябват по големи..

Коментар

Размера може и да е смешен обаче пък шарката е много агресивна и затова се притеснявам...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X