Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Киа-Соренто 2007г 2.5 дизел.- няколко бързи въпроса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Киа-Соренто 2007г 2.5 дизел.- няколко бързи въпроса

Здравейте колеги.
    Попрочетох във вашия раздел почти всичко написано за споменатия модел,понеже детето си е наумило да си купува точно такъв джип.При търсенето, попаднахме на една горе-долу прилична оферта /предстои оглед/ 2007г.феиса , на 140 х.км., не е внос /българка си е/,уж подържана в представителството и има всякаква сервизна история, но имала два проблема,които са излезнали на диагностиката според продавача, а именно:
    1.- Проблем на датчика за налягане на горивото на к.реала /от което двигателя не работел добре-но джипа си палел и можел да се движи-според него/
    2.- Датчик за ABS-а някакъв /предполагам на някое колело/
    3.- И последния косур-счупена пръскалка за единия фар

Та, за тези км./ако са реални/,възможно ли е тези датчици да дадът фира,често срещан проблем ли е това при този модел,някакви ориентировъчни цени на тези датчици-ако знаете и има ли нещо друго по специфично , което да е доволо до прецакването им, а те да са брънка от веригата на евентуален по-голям проблем,или просто си им е дошло времето?
    Ако знаете, ще съм благодарен да напишете,защото не съм запознат много с модела,а утре или следващите дни ще ходя да я гледам.
    / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

От: Киа-Соренто 2007г 2.5 дизел.- няколко бързи въпроса

Продавача да си смени датчиците,особено първия и диагностика задължително

Коментар

Първоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнение
      ... а те да са брънка от веригата на евентуален по-голям проблем,или просто си им е дошло времето...
      По отношение на първия датчик за налягането в рейла: - тоя датчик трудно се скапва, по скоро работи коректно и индикира налягане в рейла извън нормите, което компа веднага записва като грешка.

Коментар

Да, Андро това си мислех и аз.
        Между впрочем, сега се връщам от огледа и този екземпляр, тотално отпада от плановете.Всичко по него беше фира с изключение на климатроника. А на 140х.км. е била,сигурно преди 300х.км.Абе една тотална кочина,миризмата от която още ми стой пред носа.
        Не е позволено да се дава линк за самата обява,затова ще си позволя да кажа къде се намира тази джипка, /ако има някой колега мерак да я гледа и купува/ за да не си губи времето-паркинга на Промобил в жк."Дружба"2 ,а цената и беше 6135 евро.
        / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X