Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Преден деференциал на Киа Спортидж 95та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Преден деференциал на Киа Спортидж 95та

Здравеите имам следният проблем с Киа Спортаге 95та 2ка инжекцион 95кс маздовият мотор когато включа предният мост започва да вие и стърже на живот и смърт. Проверяавам хъбовете всичко си е ток и жица но когато отивам да проверят маслата по дифовете ми казват в предниъат всичко било брокат, дефакто тотал щета и сега тръяабва да сменяавам предният диф но не знам дали между различните модели има разлика и във дифовете и дали ще ми пасне диф от Киа с друг мотор. Ако няакой може да помогне ще съм много благодарен защото в нета не мога да намеря нищо по този въпрос и в момента съм като Маче в Калчище

От: Проблем с Преден деференциал на Киа Спортаге 95та

Може и да не е диф.....вижте иглените лагери и каретата на предният кардан.

Коментар

От: Проблем с Преден деференциал на Киа Спортаге 95та

Първоначално публикуван от raxvin Преглед на мнение
      Здравеите имам следният проблем с Киа Спортаге 95та 2ка инжекцион 95кс маздовият мотор когато включа предният мост започва да вие и стърже на живот и смърт. Проверяавам хъбовете всичко си е ток и жица но когато отивам да проверят маслата по дифовете ми казват в предниъат всичко било брокат, дефакто тотал щета и сега тръяабва да сменяавам предният диф но не знам дали между различните модели има разлика и във дифовете и дали ще ми пасне диф от Киа с друг мотор. Ако няакой може да помогне ще съм много благодарен защото в нета не мога да намеря нищо по този въпрос и в момента съм като Маче в Калчище
      Здравей, ако става от следната пиши щесе разберем.http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=161049
      0898532785-КИКО

Коментар

От: Проблем с Преден деференциал на Киа Спортидж 95та

Само Соти ще ти помогне!

Коментар

От: Проблем с Преден деференциал на Киа Спортидж 95та

Моята отначало беше така и се оказаха иглените лагери които в последствие ги заменихме с бронзови втулки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X