Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kia Sorento Дизел обем на резервоара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kia Sorento Дизел обем на резервоара

Здравейте колеги,

Някой може ли да подскаже 60 или 80лт е резервоара на Сорентото. Колегите с Соренто ще помоля да споделят колко километра минават с един резервоар. Причината да се интересувам е че, имам проблем с поплавака в резервоара и никога не знам колко гориво ми остава...много неприятно ама нов в 170лв в Кия.

С поздрави,

Владимир

От: Kia Sorento Дизел обем на резервоара

Резервоарът е 80л.а разходът ако съм те разбрал правилно е според оказаният натиск върху педала на газта.Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от bushko Преглед на мнение
      Резервоарът е 80л.а разходът ако съм те разбрал правилно е според оказаният натиск върху педала на газта.Успех.
      Мерси за отговора. Ясно е че, е според натиска на педала, но с нормално каране би трябвало да мина поне 700км?

Коментар

Моят поплавък също не показваше вярно.Вадиш го и изместваш леко крачетата които търкат по платката, защото патечката се е износила а тя трудно се възстановява.Изместваш толкова колкото да опрат на здравата част на патеката.

Коментар

Отваряш примерно това http://catalog.auto.ru/catalog/cars/...rento/#sorento и гледаш.
          Каталога не винаги е пълен (рядко, но някой път има разминаване) . В случая за дизеловото няма данни, но се предполага че са еднакви резервоарите, т.е. 80л

За разхода, може да сверяваш с търсене на тоя сайт, ползват го доста хора. Другото е въпрос на сметки.
          http://www.spritmonitor.de/en/overvi...=1&powerunit=2

Но ако можеш да си оправиш поплавъка, както е описано по-горе, ще е най-добре инак с изчисления и т.н. си е неудобно и ангажиращо.

Успех
          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Колега незнам колко трябва да минеш мойта при скорост до 100км извън града 8,5,градско около 12,така че среден разход около 10л.Дано съм ти бил полезен.

Коментар

Благодаря за отговорите.
              Пробвахме с сваляне, почистване и изместване на крачетата...все тая. Когато мине половината си прави каквото си поиска))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X