Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на спортич в пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на спортич в пловдив

Здравейте, днес си харесах една кия спортич в село Труд Пловдивско, но ме притесняват някой неща.
    1-во има доста ръжда по шасито и едни метални тръбички(май са за спирачките), не е изчуряло, но е ръждясало
    2-ро като се запали се чува от двигателя лек метален шум като скърцане на ремък.
    От какво може да се чува това скърцане?
    Къде в Пловдив мога да закарам кията да я прегледа някой който разбира и няма да ме извози?
    08888 седем шест 888

От: Покупка на спортич в пловдив

Кей джи ! Много близко са ти Христов в бившето мототехника !
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Благодаря колега, другото което ме притеснява е това че педала на съединителя има някакъв луфт от примерно 2-3 см.(все едно че към него не е закачено нищо) и тогава вече се усеща, иначе си отделя много добре. Някой има ли си на представа на какво може да се дължи този луфт?Волана също има малко луфт, това нормално ли е?
      08888 седем шест 888

Коментар

Само като казваш за ръждите по шасито и спирачките,бих ти казал да бягаш далеч,а ти изреди още сума ти неща.Преди години така си купих Кия от Австрия с уж леки ръжди по шасито и тръбичките на спирачките.Последствия-тръбичките се пукаха една след друга през ден докато не ги смених всичките,а рамата в задната част я заварявах няколко пъти,и не само това,докато ми писна и разкарах цялата кола.Така ,че моят съвет-не се занимавай изобщо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X