Обява

Свий
Няма добавени обяви.

разход гориво киа соренто 2,500 140кс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• разход гориво киа соренто 2,500 140кс

здравеите н всички фенове и нови превурженици на киа соренто имам едно запитване кум вас колеги вашата кола за колко време загрява сутрин при зимни условия моят на обороти загрява около 20 мин след ако се кача да го карам и го карам като подавам газ загрява по бурзо но ако стои само на обороти повече време според вас има ли нужда от смяна на термостат ??? мерси предварително , скоро си закупих киа соренто 2004г 2,500кб 140кс , мога да кажа че колата е перфектна успях да я карам и взимни условия разход градско с постояно вклучено двоина предавка 14литра , разход градско с задно предаване 12 литра на 100км , разход извун градско с нормална скорост 120 130 км 11литра на 100км , при зимни условия ,

От: разход гориво киа соренто 2,500 140кс

Браво. Нито една точка

Коментар

По принцип дизела загрява бавно.А като работи на място още по бавно.А що се отнася до разхода мисля че за зимно време е нормален
      Няма лоши автомобили - има лоши шофьори

Коментар

Разхода ти е нормален,ама правописа................как го постигна това бе човек?
        Cherokee WJ 4.0L- NP242
        Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Как...колегата явно е следовник на Андре Бретон и психическия автоматизъм, писал е в транс.
          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Много се чудя,на такива хора.Колегата е задал някакъв въпрос,и никой не му отговаря.Всички учители по български език и литература.Аз ли обърках форума немога да разбера,или просто някой хора така трупат мнения
            878940653

Коментар

Първо Честита Коледа на всички и нека бъдем по-добри,по-здрави,и щастливи.А колкото до разхода мисля че е нормален,ако намалиш скороста можеш да паднеш и малко надолу.

Коментар

Честита Коледа на всички колеги.Сега на въпроса.Разхода ти е нормален,лятото ще падне малко,все пак е тежък автомобил.Загряват бавно за разлика от други дизели,не мога да обесня защо.Смяната на термостата не решава проблема разбира се ако не е дефектирал,а това си проличава на дълаг път когато при нормално загряла кола температурата започне да пада /значе не затваря добре/и обратното ако загрява над нормалното/значи не отваря/.На термостата това му е работата да подържа двигателя в работна температура,нито по вече нито по малко,като изключим големи миносови или плюсови температури. Аз също мислех че е от него,смениха ми го /и аз не знам с какъв/и сега на дълаг път температурата започва да пада,а със стария не го правеше.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Преглед на мнение
                  Много се чудя,на такива хора.Колегата е задал някакъв въпрос,и никой не му отговаря.Всички учители по български език и литература.Аз ли обърках форума немога да разбера,или просто някой хора така трупат мнения
                  Не трупам мнения, но правилния правопис е уважение към останалите. Не мислиш ли?
                  Аман от неграмотници!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X