Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kia Sportage '98 проблеми с 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kia Sportage '98 проблеми с 4х4

Здравейте
    Искам предварително да се извиня за "малоумните" обяснения, но съм жена и си нямам почти никаква идея за какво иде реч.
    Та, значи купих си и аз джипче Kia Sportage '98 4WD (много си го харесвам и искам да си го наглася както трябва) и се започнаха проблемите... Не ми работи 4х4 В едини сервиз ми обясняваха нещо свързано с кардана и с датчиците, в другия ставаше въпрос за каретата. Излишно е да споменавам, че никой не си дава зор да ми обяснява по-подробно а само да ми изстрелват суми в лицето, и съответно сега я карам само на задно предаване... Отделно доколкото разбрах трябва да сменям шарнири и нещата които вървят с тях...
    В край на сметка ме интересува къде мога да си закарам колата, за да и направят адекватен преглед и да ми дадат някакви оптимални решения?
    В сервиза на Киа във Велико Търново вършат ли кадърна работа понеже съм от региона?

От: Kia Sportage '98 проблеми с 4х4

Първо честито и да те слушка. За Кия сервиза в Търново не знам, но по принцип е добре да се избягват фирмени сервизи за не гаранционна кола.
    Най вероятно е да има проблем с хъбовете. Звъчи страшно,но е доста просто. Обикновено с почистване и смазване, нещата си идват на мястото. Това при инерционните. А може и да са с вакуумно управление и тогава също не са страшни нещата.
    Просто трябва колегите от региона да те насочат към правилния човек.
    Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X