Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Потенциометър педал - sportage 2.0 td ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Потенциометър педал - sportage 2.0 td ?

Колеги, от скоро почна да ми прави проблеми , най-вероятно е потенциометъра, но искам да чуя и вашите мнения, та проблема е когато подам гас и пусна педала няколко пътя след това си подава само гас до 2000-2200 об. и после си слиза малко под 1000 об. , това го прави почти всеки път когато пусна педала до празен ход Мисля да пробвам със стрелкови ом-метър дали работи плавно съпротивлението вътре. Някой купувал ли е нов този потенциометър и какви пари е?
    Другата питанка ми е, гледам този въпросен потенциометър има канал при болтовете, т.е е раздвижен, предполагам ако го мръдна малко повече ще трябва да се натиска педала за да отчете промяна в оборотите?

От: Потенциометър педал - sportage 2.0 td ?

Отвиваш двете бурми дето го държат след като отбележиш положението му, сваляш,пръскаш с R 10,слагаш го обратно и си готов.
    иначе е 182лв, ама върви с цялата карантия наоколо!!!

Коментар

Колега аз съм със соренто и отскоро имам същия проблем,съвета който ти дадоха помогна ли ?

Коментар

Първоначално публикуван от Newbish Преглед на мнение
        Колега аз съм със соренто и отскоро имам същия проблем,съвета който ти дадоха помогна ли ?
        При мен педала на газта (Соренто 2,5 CRDI) отказа напълно да реагира на натискане. Два дни по-късно се оправи сам. Из руските форуми са описани подобни проблеми при влажно време. Виж под мокета при пасажерското място сигурно се е събрала вода. Като се изсуши нещата идват на мястото си.. Можеш да провериш и кабелните връзки под капака долу вдясно, под жабката. Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от PolYank Преглед на мнение
          При мен педала на газта (Соренто 2,5 CRDI) отказа напълно да реагира на натискане. Два дни по-късно се оправи сам. Из руските форуми са описани подобни проблеми при влажно време. Виж под мокета при пасажерското място сигурно се е събрала вода. Като се изсуши нещата идват на мястото си.. Можеш да провериш и кабелните връзки под капака долу вдясно, под жабката. Успех!
          Благодаря за съвета отивам да погледна,дано из да имам твоя късмет

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X