Има ли някои с КИА 128HP с обикновена газова? Интересува ме какъв градски разход му дава?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разход на КИА с обикновена газова?
Свий
X
-
От: Разход на КИА с обикновена газова?
...Иначе от 15 до 30...всеки ден е различно и в повечето случаи не върви,харчи,гърми и не работи на бензин,ако се наложи да я палиш.Има писано много по темата,но с 2 думи,ако искаш да я караш на газ,си сложи ГИ.Желателно е уредбата да работи с бързи дюзи.Иначе главно ще правиш...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Взех я с сложена Lovato. Сега след смана на свещи, масло... отчитам разход 20 на 100 и се чудя дали е нормално. Зареждам за 10лв(7 литра) и карам 35 км, като при мен маи има и някаква врътка, дърпа и по малко бензин...
Коментар
-
Първоначално публикуван от koki84 Преглед на мнениеАз бях с обикновена но за щастие си сложих инжекцион. разхода в градски условия е 16.А извън града е 11.Киа Спортидж-2.0-16V-128к.с
Коментар
-
И мойта беше с обикновена и я разкарах ,че само ядове.Сега съм с газов инжекцион и всичко си е ок.Изполвах част от старата уретба(бутилка,газопроводи,евро сонда,зареждачка и клапан).И аз съм някъде там 10-11 извън града и 14-16 в града
Коментар
-
Колеги да питам и аз с газов инжекцион съм обаче на около 150км ми светва чека и ми дава бедна смес майстора ми каза че съм можел и така да карам
можел да ми го оправел ама щяло да ми се вдигне и разхода на газ та питам може ли да карам с светещ чек кията е 2,0 16в 118кс0898707872-Здравко
Коментар
-
Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнениеКолеги да питам и аз с газов инжекцион съм обаче на около 150км ми светва чека и ми дава бедна смес майстора ми каза че съм можел и така да карам
можел да ми го оправел ама щяло да ми се вдигне и разхода на газ та питам може ли да карам с светещ чек кията е 2,0 16в 118кс
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЯ пак? Вдигаш скорост 150 км/ч с Кия Спортидж или изминаваш 150км след зареждане?
Чека изгасва ли след това? Моята светва при 80-85км./ч. на баир на 5-та и като мине на по-лек наклон или смени малко оборотите изгасва, според мен и още няколко човека се получава някакъв "дупка" в режимите. Това при едно положение на педала, като натисна или отпусна малко веднага изгасва.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЯ пак? Вдигаш скорост 150 км/ч с Кия Спортидж или изминаваш 150км след зареждане?
Бензиновата съм я пробвал до 175, ама тя е с тунингово окачване и изнесени джанти. Както и с две врати по-малко.
Коментар
-
Талибани.
Все едно де, ако при такава скорост светва за бедна смес, топката е у газаджията и не, няма да "започне да гори повече" ако се направи като свят;
Коментар
-
Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнениеКолеги да питам и аз с газов инжекцион съм обаче на около 150км ми светва чека и ми дава бедна смес майстора ми каза че съм можел и така да карам
можел да ми го оправел ама щяло да ми се вдигне и разхода на газ та питам може ли да карам с светещ чек кията е 2,0 16в 118ксНиколай
VITARA 1.6, 93 къса кабр
КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002
Коментар
-
Чи то не си заслужава да слагам инжекция, на мен и с обикновеното ловато ми гори 16 в града а извън града е 12 и 140 си ги вдигам повече неще, ама ме съмнява, че го тормози перката на радиатора, прецакано ми е виското и аз я постегнах мало та е на ФФФУУУУУУУУУУУУУУУУУ режим в повечето време.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар