Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с возията на кия вагон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с возията на кия вагон

Колеги на скоро взех една киа за жената, но с много проблеми и един от тях беше, че нямаше нито един здрав амортисиьр, за това аз и сложих 4бр нови някакви безизвесни около 300лв четирите, сега колата отзад вози много твърдо, лошото е че не обърнах внимание как возеше преди това тъикато не седнах някой да ме по вози отзад.
    Мойто лично мнение е че предишния собственик е сложил някакви по твърди пружини за да си вози материалите за вилата, но ми се ще някое мнение на хора които имат киа и ако може да споделите дали и вашите са като заварени отзад
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от kalasha; 02-09-12, 00:55.

От: Проблем с возията на кия вагон

Оригинални амортизатори са на същата цена. За какъв .... са слагани ментаци? Моята си вози като Мерц.

Коментар

Здравей Калаш!

Аз карах Кията на Пенчо вози много приятно. В никакъв случай не друса. Карал съм поне още 4-5 от продаващите се (все от "по-късата" дълга база) и не съм забелязал твърда возия. Дори вози по-добре от дълго Терано 2001 г.

Ама ти я кажи някоя приказка за тази машинка - коя година, с какъв двигател, на каква цена я взе. Аз си търся точно такава - Гранд, ама по-трудно се намират бензинови с ръчни скорости.

Още - за кога са предвидени лифт и по-големи гуми? В Пловдив си известен като младеж с големи и рошави .... гуми де. Та едва ли ще оставиш нещата в този вид.
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Оригинални амортизатори са на същата цена. За какъв .... са слагани ментаци? Моята си вози като Мерц.
        Не бяха на същата или поне на човека който я оставих да и смени амовете нещо са го метнали.

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
        Здравей Калаш!

Аз карах Кията на Пенчо вози много приятно. В никакъв случай не друса. Карал съм поне още 4-5 от продаващите се (все от "по-късата" дълга база) и не съм забелязал твърда возия. Дори вози по-добре от дълго Терано 2001 г.

Ама ти я кажи някоя приказка за тази машинка - коя година, с какъв двигател, на каква цена я взе. Аз си търся точно такава - Гранд, ама по-трудно се намират бензинови с ръчни скорости.

Още - за кога са предвидени лифт и по-големи гуми? В Пловдив си известен като младеж с големи и рошави .... гуми де. Та едва ли ще оставиш нещата в този вид.
        Тази Кия я взех за жена ми и детето.
        2.0 бензин, 128кс с газ инжекция 2001г. и за рошави гуми не се споменава вкъщи, че то така се почва днеска само на една лека разходка, утре на състезание с нея. Взех я за под 5000лв но вече ми е 5200 до тук. Ако искаш мога да тия продам, че след тази возия ме отчая, Тераното ми вози така с 8 амортисьора зимата.
        При всички положения, ако остане при мен ще и трябва един боди лифт, по големи гуми и 4бр фланци. Аз имам чувството, че купето и е легнало върху шасито директно без тампони или ако има те са 5мм. Което ми се стори странно.

Коментар

Здравей,
          моята е абсолютно същата И я кара жена ми.. Задните амове бяха свършили, сложих евтини немски, по 60 лв бр.. и съм мн доволен! Има голяма разлика в поведението на пътя.. И все пак, това е голям багажник, предполага се е прдвиден за по-голяма товар? Знем ли, преди като карах голфа /комби/ - тук някой да не се смее та като беше натоварен, возеше в пъти по-меко от празен.... Скоро попътувахме по-надълго, с не много тежък багаж, и си беше много добре!
          Николай
          VITARA 1.6, 93 къса кабр
          КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Кията друсала, а на Мусо качвал ли си се, ама без да са махани каучуковите полусфери до пружините ?
            Георги Кулишев
            Ямбол
            0889 42 00 74

Коментар

При всички положения ще трябва да намеря решение на проблема,ако не мога ще я пусна за продажба колкото и изгодно да ми идва като горене ,вървене и обем на багаж.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X