Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Масла за Соренто и кога трябва да се сменят.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Масла за Соренто и кога трябва да се сменят.

Здравейте колеги, моля който е наясно с "материята" и при добро желание разбира се да постне информация : Какви видове масла се използват и кога трябва да се сменят , имам предвид скорости, диференциали и т.н., може и двигателното, макар че според мене всеки е наясно с него.

От: Масла за Соренто и кога трябва да се сменят.

А Cоренто-то е?
    „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Червено!
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Залагам на черно
        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
          Залагам на черно
          Позна !
          В момента специално моята е черна , 2.5 дизел,240 коня, ръчни скорости 2002 г, задно предаване, 4х4 - бързи, бавни.
          Идеята беше да се поднесе систематизирана информация, която да върши работа и на други, но карай.

Коментар

240 коня??????? Бе мойта е само с ъс 140 :-((((((( а за маслата виж това
            HTML-Version
            Ако животът беше лесен, нямаше да започва с плач

Коментар

Първо - модератора не ми публикува оправянето на грешката - да ,140 коня е, мисля че е ясно.
              Второ -днес питах в сервиза на КИА и ми казаха следното : Маслата в дифовете се сменят на 40 хил.км., в механичната скоростна кутия на 90 хил., в раздатката - не се сменят, само ако нещо е ремонтирано по нея. , карданите се гресират на 40 хил. км.

Коментар

Аз съм модератора!
                И за сега всяко твое мнение минава през модератор ... тоест аз или някой от колегите.
                Не съм видял черно на бяло поправка или друго мнение !
                Ако имаше .... щях да го отразя!
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от JimBeam Преглед на мнение
                  Първо - модератора не ми публикува оправянето на грешката - да ,140 коня е, мисля че е ясно.
                  Второ -днес питах в сервиза на КИА и ми казаха следното : Маслата в дифовете се сменят на 40 хил.км., в механичната скоростна кутия на 90 хил., в раздатката - не се сменят, само ако нещо е ремонтирано по нея. , карданите се гресират на 40 хил. км.
                  Е де! Не се пени!Щом са ти казали, значи е верно.............................................. в което не съм много сигурен. А за грешките?...............в къщи кой те модерира??????“Мисля, че работата на модераторите трябва да е по ........а не да знаят коя джипка колко коня е......Ама всеки с претенциите си.............Лек път колега! И да знаеш.... тук информацията и помоща е по- голяма от който и да е сервиз в БГ.........пък и кадето и да е другаде
                  Ако животът беше лесен, нямаше да започва с плач

Коментар

Първоначално публикуван от бетона Преглед на мнение
                    И да знаеш.... тук информацията и помоща е по- голяма от който и да е сервиз в БГ.........пък и кадето и да е другаде
                    Точно на това разчитах като пуснах темата, можеше всеки да сподели според личния си опит.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X