Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е мнението ви за Kia Sportage 2.0 CRDI ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво е мнението ви за Kia Sportage 2.0 CRDI ?

Здравейте колеги! Токущо се регистрирах във форума и веднага искам да ви запозная с моя "проблем". Търся джип горе долу до 15000 лева. Харесах си тази Киа, но притеснява факта, че има пауър бокс и други "екстри". Прочетох съвсем малко за този модел и видях, че има доста отрицателни мнения, както и положителни разбира се.
    Като цяло какво е мнението ви за този модел? Кои са му слабите места и какви проблеми има най-често? Истина ли е, че след 100.000км двигателят започва да създава главоболия?
    Ако ми допадне като кола, тогава на какво да обърна внимание във връзка с пауър бокса? Заслужава ли си парите или е доста рискован ход? Благодаря предварително!

От: Какво е мнението ви за Kia Sportage 2.0 CRDI ?

Това за след 100 хил. км. пълна ИЗМИШЛЬОТИНА И ГЛУПОСТ,написана от дебили.Киа имат суперздрави двигатели,надеждни.Не се връзвай на всезнайковци,предубедени олигофрени.Те корейците за това единствени дават гаранция от 7 години,защо БМВ или МЕРЦЕДЕС,за АУДИ пък да не говорим въобще(изключително пикливи и трошливи,а и суперскъпи за поддръжка),не дадат такава гаранция? Защото още на третата година хвърлят скорости,чупят двигатели и т.н.Така че,смело купувай корееца!

Коментар

А кой имбецил те е наплашил от пауърбокса?И май грам не знаеш какво представлява той.Пауърбокса е една платка,скрита в кутия.И тази джаджа върши чудна работа,аз лично имам такава.И джаджата струва пари,колега,и то не малко.Така че,наличието и е един голям+ за дадения автомобил.

Коментар

Хубаво. Ще се радвам много ако всичко е така. От моя гледна точка относно пауър бокса нещата стоят така:
        Защо се слага пауър бокс? За да се вдигне мощността на колата.
        Защо се вдига мощността на колата? Защото искам да я карам по-бързо.
        Какво се случва като я карам по-бързо?...
        Проста моя логика. Може всеки да сподели неговото мнение, но да не забравяте, че не пауър бокса, а колата ме интересува Благодаря за мнението!

Коментар

Тъста има такава . Купи я преди 5 - 6 години и до сега за 150 000 - 160 000км. е сменял само консумативи .
          Ние миналото лято ходихме с нея до Италия . Невероятно динамичен и икономичен автомобил .
          На мен седалката ми бе неудобна и има малък багажник .
          [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

От ръжда страда ли или не?
            Колко гори найстина градско? 10 или повече?
            Кои са слабите й точки?

Коментар

Приятел,логиката ти за пауърбокса,извинявай,ама е неандерталска.По твоята логика,си купи Мерцедес 200 дизел,понеже е отварителен спънат кон.И се предполага, че ще го кара някой льохман,флегматичен.И путьото няма да вдига повече от 1500 оборота сигурно.Стига глупости!Бих си купил 1000 к.с. автомобил,ако ми е по-джоба.Това не значи,че съм олигофрен,който шпори като луд.И колега,какво против имаш един автомобил да е динамичен,по-икономичен?Нуещо не ти схващам логиката.Най-просто казано по-мощния автомобил,върви по-бързо в по-ниски обороти.Убедих се,че има хора с изчанчена логика.Моята джипка е купена от магазина от улегнал човек,бизнесмен,който далеч не е любител на спортното каране.И е дал 2500 лв. за пауърбокса,за да кара по-динамична кола.Това е.Защо не го погледнеш въпроса от другата страна.Че който е имал да даде пари за един пауърбокс,колкото струва една средна кола,е човек,който има пари и не жали такива за поддръжката на дадения автомобил,колега....
              Последно редактирано от gladiator777; 26-04-12, 21:27. Причина: праворисни грешки заради тъп тъчскрийн

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X