Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Киа Спортаж!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на Киа Спортаж!

Здравеите всички от форума.И аз като вас съм решил да си купя киа моля ви за малко информация благодаряви предварително.Спряс съм се на 1996 до 1998г.ТДИ държа на дизела заштото съм тракторист и горивото ми е без пари.А ето сега и вапросите ми.В обявите има 83к.с. 85.к.с и 90 к.с. а каква е този 2.2 д по какво мога да ги различа при оглед?Защо всички предпочитат бензин?Това с греенето малко ме притеснява това от неразумно каране ли е или фабричен дефект и има ли разлика в двигателите защото някой ги пишат че са с мазда двигател,а другите какви са?Евитина ли е поддръжката и колко може да струват тези модели КИА СПОРТАЖ ТДИ?Благодаря още веднъж!

От: Покупка на Киа Спортаж!

Първоначално публикуван от georgi iordanov Преглед на мнение
    Здравеите всички от форума.И аз като вас съм решил да си купя киа моля ви за малко информация благодаряви предварително.Спряс съм се на 1996 до 1998г.ТДИ държа на дизела заштото съм тракторист и горивото ми е без пари.А ето сега и вапросите ми.В обявите има 83к.с. 85.к.с и 90 к.с. а каква е този 2.2 д по какво мога да ги различа при оглед?Защо всички предпочитат бензин?Това с греенето малко ме притеснява това от неразумно каране ли е или фабричен дефект и има ли разлика в двигателите защото някой ги пишат че са с мазда двигател,а другите какви са?Евитина ли е поддръжката и колко може да струват тези модели КИА СПОРТАЖ ТДИ?Благодаря още веднъж!
    Моята е 61кВ. Конските сили варират от това дали са по DIN ili SAE. Мотора е на Мазда. Бензина го предпочитат тези с намерения за газификация. За тези от 2.2 - не знам, но вероятно са атмосферен дизел без турбо.
    Моята не е гряла никога.
    И за поддръжката, бих казал, че е сравнително ефтина. То не, че се е налагало кой знае какво да поддържам. Амове смених за по 60лв. Накладки са 28, накакъв тампон за 10...и така. Добре е да няма ръжда.
    Аз бих загледал тези след 98ма. Май по не гният. Ей я моята, ама не се продава, за сега.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 002.jpg
Прегледи:5
Размер:266.1 КБ
ID:5363443
    Последно редактирано от Пенчо; 09-04-12, 15:00.

Коментар

От: Покупка на Киа Спортаж!

Благодаря много за информацията!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X