Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Светна ми лампата за eърбега

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Светна ми лампата за eърбега

Здравейте колеги.Понапълних форума с теми май, ама нали за това е в крайна сметка.Значи онзи ден ми светна лампата за айрбега ходих на диагностика и ми изписа следното: грешка номер......(забравих го). Запалителен контур 1 страна на водача високо съпротивление.Sorento 2.5 crdi 2003-a.
    Не може да се зачисти ,момчето провери буксите под седалката в ред са.Каза ми че в самата седалка имало някакъв датчик който май се попрецакал или разкачил и трябва да се разглоби седалката.Въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем и къде евентуално мога да ида ми го оправят.
    Последно редактирано от ogata_83; 20-03-12, 21:41.

От: Светна ми лампата за айрбега

Мисля,че проблема ти е в самия волан.Май от натискането на клаксона се получава.И моята си свети,ама грам не ми пука.Нали хвърчи като луда.

Коментар

Имам колега който се занимава с "гасене" на аербеци. Ако искаш се обади в работно време да те свържа с него.

Коментар

На всички соренто е така - получава се защото аирбага и клаксона са на едно и с времето конекторите клеясват. Софтуерно се изчистват, но само за определен период от време, после светват пак. Трябва да се махне аирбага на волана, да се почистят ръчно комекторите, както и да се постави допълнително съпротивление от някой жичкадия - по този начин се лъже лампата. Не е проблем да се кара така. И на двете ми кии светеха през време.

Коментар

Онзи ден сама си огасна лампата на другия ден пак светна???? От форума на киа предполагат датчик за тежеста да не е или пиропатроните??А така като ми свети лампата възглавницитв активни ли са ми?Недай боже ако стане нещо ще се отворят ли?

Коментар

Когато свети лампата възглавниците не са активни.

Коментар

Проблема още е актуален.Мнения?

Коментар

Остави я една нощ с откачен акумулатор и виж на сутринта дали пак свети. Ако все още свети, има вероятност да е нещо от горните постове.
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X