Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джанти

Колеги от няколко дни карам с джанти от витара на който централния отвор е по-голям от този на кията.Въпроса ми е това пречи ли с нещо?Досега нямам проблеми,но се чудя дали да не сложа някакви втулки.
    Другото което мисля е да сложа фланци и да сменя с по-дълги шпилките.Възможно ли е това и ще бъде ли достатъчно здраво?Фланците ще са с дебелина макс.2см.

От: Джанти

Не пречи, ако са завити добре, да, сложи втулки, възможно е, зависи от марката - може да е достатъчно здраво, може и да не е.
    Защо не караш с киа-йски джанти?
    И всъщност какво се опитваш да постигнеш (и с киата и с питането си)?
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Няма проблем. И на Ферозата са ми витарски и са с по-голям централен отвор от оригиналните. Карам ги повече от година.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
        Не пречи, ако са завити добре, да, сложи втулки, възможно е, зависи от марката - може да е достатъчно здраво, може и да не е.
        Защо не караш с киа-йски джанти?
        И всъщност какво се опитваш да постигнеш (и с киата и с питането си)?
        Киата я правя да ми харесва,а с питането искам да науча как да направя това здраво и без грешки!

Коментар

От по-голям централен отвор на джантата е възможно биене във волана при скорости над 80км/ч.Принципно конусите на гайките центрират джаната към главината,но е до време.Дупки,скокове,по-големи натоварвания са възможните причини да се получи изкривяване/изместване спрямо централния отвор.Слагайте централни втулки навреме...
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X