здравейте, замина ми лагера на предната главина, а най-евтиния вариант, който намирам е 70лв. Някъде беше споменато във форума за цена около 20лв, аз ли съм в грешка? Дайте идеи!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
лагер предна главина
Свий
X
-
От: лагер предна главина
Вземи му размера и търси по магазини за лагери. Там обикновено лагер с размер като за предна главина струва 20-40лв.Първоначално публикуван от radev76 Преглед на мнениездравейте, замина ми лагера на предната главина, а най-евтиния вариант, който намирам е 70лв. Някъде беше споменато във форума за цена около 20лв, аз ли съм в грешка? Дайте идеи!
Сигурен ли си че лагерите не са два?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Можеш да смениш само игления лагер. Аз така направих на Кико, само че сложих втулка.Първоначално публикуван от radev76 Преглед на мнениемоят игления след няколко изхърквания се изсипа. Има ли вариант само той да се смениГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Питане - игленият лагер някой има ли с какви размери е? Т.е. дали може да се приспособи отнякъде
Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
Калоян Кирилов
LZ2ZGT
Коментар
-
положението е следното - семеринга отзад на главината е пропуснал вода и оттам игленото лагерче е ръждясало и е станало на дроб, големия лагер от двата конусни също е почти ръждясал. Утре ще слагаме нови лагери и тефлонова втулка. Втулката е в размери външно Ф34,5 вътрешно 28,5 и дебелина 14мм.Honda HR-V 4WD D16W1
Коментар
-
не съм с вакуум, ползвам два чифта хъбове - капачки и постоянно зацепени.Първоначално публикуван от kulishev Преглед на мнениеКолега, при смяната внимавай с гресирането, че повечкото грес на тия корейки не им понася. Още повече, ако си с вакуум на предните хъбове.Honda HR-V 4WD D16W1
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар