Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лагер предна главина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• лагер предна главина

здравейте, замина ми лагера на предната главина, а най-евтиния вариант, който намирам е 70лв. Някъде беше споменато във форума за цена около 20лв, аз ли съм в грешка? Дайте идеи!
    Honda HR-V 4WD D16W1

От: лагер предна главина

Първоначално публикуван от radev76 Преглед на мнение
    здравейте, замина ми лагера на предната главина, а най-евтиния вариант, който намирам е 70лв. Някъде беше споменато във форума за цена около 20лв, аз ли съм в грешка? Дайте идеи!
    Вземи му размера и търси по магазини за лагери. Там обикновено лагер с размер като за предна главина струва 20-40лв.

Сигурен ли си че лагерите не са два?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

два са, конусни
      Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Преди 2 години ги сменях.. Вътрешния беше 48лв.а външния 28лв а игления е 13.40лв..Поръчах ги от Колос корейски авточасти ...
        Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

Коментар

Лятото ги сменях.Комплект 55лв. от ЕВРО 07.

Коментар

моят игления след няколко изхърквания се изсипа. Има ли вариант само той да се смени
            Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Първоначално публикуван от radev76 Преглед на мнение
              моят игления след няколко изхърквания се изсипа. Има ли вариант само той да се смени
              Можеш да смениш само игления лагер. Аз така направих на Кико, само че сложих втулка.
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

тук виждам двата конусни лагера /10 и 13/ и още един иглен лагер /18/. Това ли е въпросния лагер, който може да се замени с втулка?
                Прикачени файлове
                Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Точно той е но ако ме питаш слагай си пак лагер пални с грес и няма да имаш ядове.

Коментар

Питане - игленият лагер някой има ли с какви размери е? Т.е. дали може да се приспособи отнякъде
                    Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
                    Калоян Кирилов
                    LZ2ZGT

Коментар

положението е следното - семеринга отзад на главината е пропуснал вода и оттам игленото лагерче е ръждясало и е станало на дроб, големия лагер от двата конусни също е почти ръждясал. Утре ще слагаме нови лагери и тефлонова втулка. Втулката е в размери външно Ф34,5 вътрешно 28,5 и дебелина 14мм.
                      Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Аз когато сменях иглените лагери ми ги дадоха комплект с два семеринга.Цената май беше към 18лв. за комплект.

Коментар

Колега, при смяната внимавай с гресирането, че повечкото грес на тия корейки не им понася. Още повече, ако си с вакуум на предните хъбове.
                          Георги Кулишев
                          Ямбол
                          0889 42 00 74

Коментар

Първоначално публикуван от kulishev Преглед на мнение
                            Колега, при смяната внимавай с гресирането, че повечкото грес на тия корейки не им понася. Още повече, ако си с вакуум на предните хъбове.
                            не съм с вакуум, ползвам два чифта хъбове - капачки и постоянно зацепени.
                            Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Смазванете на хъбовете трябва да съмвен леко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X