Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги ако можете помагайте !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги ако можете помагайте !!!

Имам проблем с моята КИА Спортаж 96г 2000 куб 128 кс,преди два дни си я паркирах пред къщи на другия ден сутринта реших да тръгна за работа но неможах да запаля,свалих акомулатора да го заредя щото и той падна,днес реших пак да го запаля но уви и така няма палене. Възможно ли е някъде да е замръзнал бензина ? Или какво може да е станало ? Надявам се да ми помогните благодаря предварително

От: Колеги ако можете помагайте !!!

Добре де,ама ти си написал 5 реда от които нищо не се разбира.Какво значи- " не пали"?Стартера върти ли?Лампи по таблото светят ли?Газ има ли?А бензин?Помпата работи ли?Как я провери?И т.н.
    Иначе бензинът замръзва само ако е "пълен с вода".
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Нинжа-1 писах 5 реда щото нямах време. Но джипката има бензин има и газ ама няма палене,стартера върти,лампите гаснат на таблото и неще да запали,утре мисля да започна с помпата щото вчера не я чух да работи,но и преди не съм я чувал или просто не съм и обърнал внимание. А възможно ли е имобилайзера да прави проблем ? Имобилайзера уж изключва,ама да не е от адския студ само да гасне лампата а той да не изключва,незнам на какъв принцип работи а ми се иска да е нещо дребно. Незнам какво става а си мисля че може и ремъка да е прескочил зъб и всичко да е заминало, в тоз адски студ който беше тогава, възможно ли е ? Дайте ми идея за помощ .

Коментар

Идея за помощ...ми без да се порови няма да стане,че иначе е малко аборт по телефона.От къде си,Колега?
        П.П. На имобилайзера като гасне лампата,чува ли се щракане от реле?
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Здравей колега, днес съм решил да се по-разровя по джипката и да видя какво може да се открие но като си знам късмета едвали ще е нещо дребно. Надявам се само да не е ремък,че ако е ремък май е "голям купон",когото и да питам всички казват че ако е скъсан ремъка ще върти леко но тя си върти нормално,ами ако е прескочила зъб какво прави ? Изобщо не ми се мисли. Иначе съм от Пловдив

Коментар

Колеги днес по разрових и успях да запаля джипката. Като за начало смених горивния филтър и сложих по мощен акумулатор и тя взе че запали -радост голяма. Утре мисля да я по-разкърша по снежния път до вилата и обратно,сигурно снега в Храбрино е 30-40 см ,надявам се да не съжалявам дано всичко е ОК та да има време и за едно барбекю в таз зимна приказка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X