Обява

Свий
Няма добавени обяви.

диагностика на киа соренто 2003

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• диагностика на киа соренто 2003

здравейте колеги.някой знае ли с какъв кабел се прави диагностика на компютъра на киа соренто 2003 2.5црди и с каква програма точно ,защото опитах с няколко и не стана.предварително благодаря и се извинявам ако съм нарушил някои от правилата във форума , но съм нов

От: диагностика на киа соренто 2003

Или нещо не съм схванал,или ти сам се опитваш да си правиш диагностика с някакъв компютър,а и си нямаш хал-хабер за буксата?Мисля,че е най добре да идеш в читав сервиз,20 лв е диатностиката.Хората плащат луди пари за софтуер,а ти си мислиш,че с някаква програмка от Замунда сигурно ще стане...Разсмя ме.

Коментар

Не си ме разбрал колега.Значи искам да си купя кабел със софтуер.А относно този който съм пробвал не е от замунда Що се отняся до диагностика за 20 лв си прав само че аз искам да си я правя сам .Наскоро ми правиха в един сервиз и видях че не нищо особенно .Значи казаха ми че с елм 327 може би ще стане и сега ще си го поръчам да го изпробвам ,ако някои е пробвал да пише.поздрави и очаквам по компетентни савети.

Коментар

Разбирам колега.Ама за какво ти е тая системна диагностика на Сорентото?Проблеми ли имаш с него? Аз само сменям масла и филтри и карам,дертове нямам.Много е здраво Сорентото да знаеш,ако е на нормални километри само ще сипваш нафтичка и ще му се кефиш.Аз лично моето мисля да не го сменям поне 4-5 години.За това и му купих чисто нови гуми,а и още едни лети джанти търся да му сложа и летните на тях.Че ме брулят по 80 лв за преобуване тъпите гумаджии.Имал съм над 30 различни коли,но Киа-та определено ме спечели с няколко неща.Много надежден автомобил,много евтина поддръжка.Сравнение,брат ми има Ланд Крузер,2004 год.,една биалетка му е 300 лв.,моята и твоята е 15 лв.Сравнявайте сами,а и Киа-та е по-здрава отгоре на това.Та карай и не се занимавай,ако нямаш проблеми.Аз капак не отварям,освен да долея течност за чистачките.

Коментар

Колега и аз като теб не бих ровил по колата ,но имам проблем.Значи като загрее и почва да ми прави номера,някъде около 2000 оборота губи мощност и почва да набира трудно,а и почва да пуши яко ако я настъпя.Ходих на диагностика грешки на компа няма и не ми светва и лампа на таблото.Помислих че е дебитомера и го смених 160 кинта за нов и такмо го слагах и видях че около егр-а се е поопушил и има и леко сажди.Покарах я с новия дебитомер и оня ден пак ми направи същия номер та сега съм се оринтирал към егр-а.Само да се пооправи времето и ще го разглабям за почистване а може даже и да го затапя.Ако някой е имал подобен проблем да пише.

Коментар

На мен ми прилича на повредена дюза.

Коментар

Е ако е дюза няма ли да го прави постоянно?Като е студена е като самолет но после се ебава.

Коментар

Здравей колега,

Виждам че темата е стара, но все пак и аз да попитам: какво се оказа на Сорентото, какъв е проблема че и аз страдам от същото?

Благодаря предварително

Коментар

егр клапана.Затапихме го и се оправи.

Коментар

може и да звучи тъпичко, ама какво е това егр клапана....има ли си име?
                    Ако животът беше лесен, нямаше да започва с плач

Коментар

И в крайна сметка - на въпроса: с какъв уред и програма се прави диагностика на КИА Соренто?

Коментар

Колега с ЕЛМ 327 се прави диагностика но имаи предвид че се продава с диск които не ти върши почти никаква работа.Първо разучи откъде да вземеш пълната програма за диагностика и тогава взимай комплекта.Също така това което е на пазара е доста постно.Успех.

Коментар

Аз имам елм и с една безплатна програма чета доста параметри. Сега търся някаква по-подробна програма от братята руснаци. Иначе се свързва без проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от Балканджи Пламен Янков Преглед на мнение
                            И в крайна сметка - на въпроса: с какъв уред и програма се прави диагностика на КИА Соренто?
                            Диагностика на киа се прави с kia gds (официалният софтуер за диагностика) но за целта освен програмата ти трябва и vci устройство програмирано за работа с kia gds. Други варианти за диагностика са autocom и delphi пак комплект vci устройство + софтуер.
                            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X