Колеги,подлежи ли на почистване МАФ сензора на КИА СПОРТИЧ,бензин 2000
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
МАФ сензор
Свий
X
-
От: МАФ сензор
Първоначално публикуван от Do6ko Преглед на мнениеНяма и доколкото зная никога не е имала газова.По-скоро необходимо ли е да се прави профилактика с почистващи препарати срещу отлагания от некачествен въздушен филтър
Защото дали чистенето ще му се отрази добре или зле, зависи пряко от устройството му.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ако е "hot wire" добре му се отразява баня със спрей за почистване на карбуратори.
Ако е "hot film" - мненията из интернет са смесени. Най-често се препоръчва спирт, етер, или отново спрей за карбуратори. Но резултатите са 50/50. Понякога подобрява положението, друг път не.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от pol77 Преглед на мнениеNinja какво е това МАП и как работи (какви пари е) ,че аз съм с метан и понякога гърми. И излиза МАФ сензор грешка на компа.
Колите,които фабрично са с МАП са много по-лесни за газифициране и по мои наблюдения са доста по-надеждни.С течение на годините съм стигнал до извода:"Има МАФ-има проблем".И понеже съм фен на пропан-бутана си смених ЕКУ-то на КИА-та.От няколко години съм с МегаСкуърд,като проблемите с въпросната електроника отдавна са изчистени и понастоящем карам кола на газ с параметри по-добри от заводски...
А при теб гърми на метан главно от обедняване на сместа,евентуално и от свещи и кабели.Лошото е,че щом е гръмнала веднъж е заминал дебитомера(МАФ-а) и от тук нататък са само проблеми.ЧЕК-а свети постоянно и никога не знаеш кога и къде ще загасне и т.н.Отделно от това колата не върви и харчи...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
[QUOTE]Първоначално публикуван от pol77 Преглед на мнениеБлагодаря за отговора, аз съм с 2,0 128 коня DOHC двигател за него може ли да се приложи твоя вариант и от къде да го намеря евентуално колко
пари. С метан съм -обикновен сложен в Италия с ланда контрол.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pol77 Преглед на мнениеБлагодаря за отговора, аз съм с 2,0 128 коня DOHC двигател за него може ли да се приложи твоя вариант и от къде да го намеря евентуално колко пари. С метан съм -обикновен сложен в Италия с ланда контрол.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар