Здравейте колеги.Знае ли някой подложките които се намират между шасито и купето подлежат ли на някакво износване?Моите в момента са дебели около 5-6 мм но ги има навсякъде. Задния капак започна да опира в задната броня.При преминаване на по ниска предавка се получава резонанс в цялата кола.Възможно ли да е от тях?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подложки на купето
Свий
X
-
От: Подложки на купето
По-скоро имаш нещо изгнило или скъсани болтове. Трябва да се погледне.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
Ми аз имах същото тропане, но беше отпред вляво и смених кво ли не, докато го открия, В сервиза ми казаха, че и за 1000 /хилядя/ лева не се наемат да ги сменят - та си ги смених сам преди 2 години и не са мръднали. Малко изхитрувах, защото новите, които продават са твърде меки и бързо се износват, та си купих от завод за гума един квадрат 3 см. дебела и си ги изрязах сам. Виж в нета как се прави боди лифт - схемата е същата.Няма! Свършиха.
Коментар
-
И аз съм по същата схема колега.Намерих транспортна лента 12мм дебела и изрязах подложките.Старите са към 5мм така че новите ще имат да се мачкат.Не можах да измисля начин да вдигна купето докато излезе от болтовете(около10см) та мисля новите да ги срежа и да ги мушна.Ти как ги сложи твоите?
Коментар
-
Ето гиОтбелязани са с А на фигурата. На мен ми казаха от сервиз за поръчката ми единия е 7 лв другия 23 ( общо на място по 30 лв) и , като ги умножиш по 8 става леле мале
. И ми стана интересно найстина мога ли да си ги направя сам и по-точно какъв материал ми трябва. За повдигането ще се мисли на място
Аз съм!
Коментар
-
Рязане по радиуса, лепене. Две години не са се движили при редовни инспекции. Да се има предвид че местото е с конус, тъй че варианта транспортна лента не е много удачен заради дебелината - твърде тънка. Оптимално 3-4 см.Няма! Свършиха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петър Анев Преглед на мнениеДайте някакви размери и скица,и ще ги направим,със сигурност ще излязат по евтино.
Цената на гумата е една,определяща е цената на матрицата и затова е важно да има повече бройки за да излезе по евтино.
Поздрави.
Поздрави!Аз съм!
Коментар
-
Имам готово решение за долните цилиндрични тампони на 2.40лв. за брой можете да си ги набавите от близкия селскостопански магазин старите комбайни НИВА имат такива на люлката диаметър 33мм височина 52мм отвора е с диаметър 22мм.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар