Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мераклия за Кия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мераклия за Кия

Още нещо ме интересува. Как стои въпроса с гредите на тавана? Ако си взема кола без греди дали мога да намеря греди и да ги монтирам лесно. На хондата ми имаше фабрично болтове за захват на оригиналните греди скрити под една лаисна. Как е при Спортидж? Ако нама греди пасват ли багажниците които продават по магазините? Това е важно за мен за да мога да си карам сърфа.

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
      Още нещо ме интересува. Как стои въпроса с гредите на тавана? Ако си взема кола без греди дали мога да намеря греди и да ги монтирам лесно. На хондата ми имаше фабрично болтове за захват на оригиналните греди скрити под една лаисна. Как е при Спортидж? Ако нама греди пасват ли багажниците които продават по магазините? Това е важно за мен за да мога да си карам сърфа.
      Моята греди няма, но си намерих багажник с гумени тампони и скоби. Мога да ходя върху него.

Коментар

Киата ми (1993г.) няма греди и обозначено място за поставянето им (фабрично). Аз си купих едни от модел 2003г. разпробих си тавана и си ги сложих. Може да видиш няколко снимки от монтажа.

Коментар

Първоначално публикуван от r1r1r1r1r1r1 Преглед на мнение
          Киата ми (1993г.) няма греди и обозначено място за поставянето им (фабрично). Аз си купих едни от модел 2003г. разпробих си тавана и си ги сложих. Може да видиш няколко снимки от монтажа.
          Видя снимките, благодаря. Не разбрах каква ти е била дилемата с газта, слагал ли си газово и имал ли си проблеми някакви.

Коментар

Дилема няма. Предишният собственик "simocorex" от форума ме посъветва да не слагам газово, тъй като компютъра правел проблеми. Колата все пак е имала газово, но собственика и я е махнал. Причините не ги знам, но след като вземахме колата определено имаше проблеми. За повече инфо питай Симо, който е също от Варна :-) Аз поне за сега не смятам да слагам газово, защото ми предстои основен ремонт на двигател.

Коментар

Слагаш газов инжекцион и нямаш проблем.

Коментар

Успя ли вече да покараш някоя Киа? Писах ти да звъннеш
                Николай
                VITARA 1.6, 93 къса кабр
                КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Един колега продава такава дизелова кола в доста прилично състояние. Сменен и беше двигателят, защото част от коляновия и вал стои на бюрото ми като преспапие. просто се строши)) без видим зор. Та по случай случката - нов матор.
                  Продава я защото предпочита да си кара Паджерото и не вижда в чеКията нищо хубаво - аз също, но това е въпрос на вкус. Ръжди няма.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Един колега продава такава дизелова кола в доста прилично състояние. Сменен и беше двигателят, защото част от коляновия и вал стои на бюрото ми като преспапие. просто се строши)) без видим зор. Та по случай случката - нов матор.
                    Продава я защото предпочита да си кара Паджерото и не вижда в чеКията нищо хубаво - аз също, но това е въпрос на вкус. Ръжди няма.
                    То "чеКията" че не е Паджеро е ясно,но че Кията може да върши доста добра работа също е вярно... Наистина въпрос на вкус, но и на предназначение, а и на средства. Поздрав
                    Николай
                    VITARA 1.6, 93 къса кабр
                    КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Мисълта ми беше, не за какво става и ли не става Кията, а ако някой търси такъв автомобил да погледне тази на колегата.
                      Колата не е виждала кал и е карана само като градска кола.

Коментар

Къде може да се види. Аз съм по склонен да взема бензинова кола но за сега се оглеждам и ослушвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
                          Къде може да се види.
                          И мен ме интересува реално.........Интерес имам както към тази, така и към други подобни предложения.
                          Венцислав Петров
                          Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
                          Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
                          0889 62 8четири 6четири

Коментар

Първоначално публикуван от venciru Преглед на мнение
                            И мен ме интересува реално.........Интерес имам както към тази, така и към други подобни предложения.
                            Утре ще питам колегата, дали ми разрешава да напиша телефона му тук.
                            Доколкото разбрах цената, която и търси е 4500лв.
                            Колата, мисля беше 2001 или 2г. Няма ръжда и няма сведения за проблеми с нея. Кара я жена му.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X