Искам да попитам за възможните варианти на това, което става с бусчето ми. Така преди няколко дена реших да разглобя почти всичко и да видя къде по дяволите се губи тая вода. Оправих няколко теча. В момента само от термостата ми сълзи съвсем леко, но тези дни и него ще оправя. Направих и няколко теста. Значи загрявах го. Отначалото всичко добре вървеше, но като стигна стрелката 1/4 от скалата на уреда на водата започна да хвърля яко от капачката на радиатора(беше отворена). Изхвърли около литър вода и спря. Значи преди имах друга кола, която я купих прегрята и след няколко месеца каране почна да дига градусите и пак така да хвърля водата. Тука обаче не загрява. Изобщо не отваря термостата, а изхвърля около 1 литър. Това пак ли е от гарнитура ? Аз също пробвах и на затворена капачка и водата пак си се губи и в преливника ми пада нивото. Само незнам къде отива тая вода. Свещите са добре. Ауспуха и той. В маслото пак няма вода. Мотора си работи на всичките цилиндри и си има мощност. Ако не беше това хвърляне на незагрял мотор щях да си мисля че още някое съединение не съм намерил откъдето пропуска вода и се изпарява примерно, ама това изхвърляне сигурно е на гарнитура ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за водата на Деу Дамас
Свий
X
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.