Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Парктроник на КИА-та?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Парктроник на КИА-та?

Колеги, случайно някои да е решил и сложил парктроник на КИА-та си?
    Под парктроник имам в предвид монитор с изглед назаде...
    С тази видимост назад, положението е много лошо, нищо не се види. Тя резервната колкото пречи, като седнат и 1-2 човека отзаде и въри виж нещо...
    Вчера като излизах от паркинка назад, ударих един с теглича Затова си мисля дали да не инвестирам в такава система...

Кажете и цени ако сте запознати...

От: Парктроник на КИА-та?

Е та ти вече си имаш парктроник,само че Пернишки.
    Кия Спортидж 2000тди
    Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

Много скъпо излиза този парктроник като се задейства Иначе е подвижем, мога да го обърна надолу, но тогава ще стане като рало...

Коментар

Странични огледала нямаш ли ?

Коментар

Те не виждат точно ЗАД КОЛАТА, а и лъжат за разстоянието...

Коментар

Като паркираш ще си отваряш стойката с резервната гума после като тръгваш ще имаш аванс стига някой да нея отнесе.

Коментар

Добре, някои ще препоръча ли свестен парктроник с камера (или без). Не ми се ще да си дупча бронята за сензорите...

Коментар

Вече си купих основните неща:Камера - 35лв, мини лсд 7ин. телевизор - 120лв, кабел - 15лв.Още не съм ги монтирал (от мързел).Камерата - под номера (разпробийте бронята ф-20мм, вкарайте я в стеропора), захранването и -от задните светлини, телевизора - на сенника (тежи, измисли закопчалка, за когато не ти трябва), захранването му - от запалката, кабелите - м/у пода и постелките. Изолирайте добре връзките със силикон за да не попадне вода.Като го монтирам ще кача снимки (кога ...?).Има и други варианти, но аз избрах този.

Коментар

Първоначално публикуван от gogo630722 Преглед на мнение
                  Вече си купих основните неща:Камера - 35лв, мини лсд 7ин. телевизор - 120лв, кабел - 15лв.Още не съм ги монтирал (от мързел).Камерата - под номера (разпробийте бронята ф-20мм, вкарайте я в стеропора), захранването и -от задните светлини, телевизора - на сенника (тежи, измисли закопчалка, за когато не ти трябва), захранването му - от запалката, кабелите - м/у пода и постелките. Изолирайте добре връзките със силикон за да не попадне вода.Като го монтирам ще кача снимки (кога ...?).Има и други варианти, но аз избрах този.
                  И аз стигнах до решението с камерата. Само се чудя дали да не е безжична... Моя монитор ще е на огледалото... Нямам излишно свободно място по таблото...

Коментар

Колега и аз слагам на колата камера в момента,като съм готов ще ти покажа снимки,как се е получило! ...Аз точно за да не слагам монитори,касетофона ми е с ДВД малко екранче,но достатъчно за да се придобие идея!
                    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Чакам с нетърпение снимките И аз мислех за такъв вариант, но не видях достатъчно место за такъв касетофон е монитор

Коментар

Касетофона си е стандартен размер,просто има малко екранче....не е от тези с излизащите екрани! ...ще кача снимки,просто имам други проблеми с колата сега и това остана на заден план!...Надявам се до Петък да е готова и ще покажа....Ако си от София може да се срещнем за да я видиш и ако ти хареса,как работи да си направиш и твоята така....вече има доста евтини касетофони с ДВД!

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...37#post1590237 ,колега следи темата,ако те интересува,за да НЕ се сметне за спам,ако ти показвам резултатите в твоята!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X