Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за кодове за грешка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за кодове за грешка

Става въпрос за Кия 2000 ТДА.
    Въпросната кола има набити 12 грешки,12,23,86,14,25,33,34,31,06,02,49,50,ще бъда благодарен ако някой може да ги разтълкува.
    Има ги в руското ръководство за Кия но нещо не мога да разбера за какво точно иде реч,интересното е че си ги има от както съм взел колата и не могат да бъдат изчистени.Ходил съм къде ли не и никой не успя.Понеже вчера започна да ми забива колата та реших да ги проверя отново и се оказа чеси ги има пак без да е набила нови,което е странно защото досега колата си вървеше нормално и очаквах че след като ми светна чека ще има нова грешка.
    Ако някой знае за какво става дума моля нека сподели.
    Благодаря предварително.
    Кия Спортидж 2000тди
    Всеки шут отзад-е крачка на пред

От: Въпрос за кодове за грешка

Във ВилиКар ходи ли?
    Досега грешки чистени ли са?С толкова много...тя не би трябвало да пали въобще,освен ако не са се появявали поетапно и просто са запаметени.Трябва да се ресетва.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

От: Въпрос за кодове за грешка

Ходих още в началото и при кики ходих,не става.Иначе колата си върви супер(когато върви де),според мен има някаква памет която не може да бъде изчистена.
      Проблема е че от няколко дена забива а не трупа други грешки,иначе така я карам от две години и нито пуши,нито харчи повече та незнам.
      Повечето от тези грешки май са за ЕГР-а ама той е затапен одавна.Мога да пейсна списъка с грешките ама не излиза в таблица а някак разбъркано.
      Кия Спортидж 2000тди
      Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X