Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питанка за фаровете?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питанка за фаровете?

Колеги миналата вечер видях един НОВ Passat и това което ме впечатли, беше светлината от фаровете му. Светлината беше БЯЛА(daylight като на луминисцентните лампи) не ЖЪЛТА като на обикновените фарове и имаше много добра осветеност пред цялата кола. Та въпроса ми е как става тази работа, някакви ЛЕД крушки ли се използват или...?
    Чудя се дали може и киата ми да светне по този начин

От: Питанка за фаровете?

Търси темите за ксенон

Коментар

на моята си сложих ксенон, цената за Н4 4300К с една година пълна гаранция беше около 90 лв. Разликата е наистина доста осезаема в сравнение с обикновените крушки. По-евтин вариант е смяната на крушките с например Osram Nightbraker plus, но ще ти излязат около 35 лева. Въпрос на личен избор.
      Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Ксенона е много добро решение.

Коментар

Усетих аз тая работа
          Radev76 сега като поразрових видях, че има ксенон комплекти, а не е само крушка. Твоята ти ли си я монтирал или...?!
          Още нещо. На моята фаровете имат някаква автоматична регулировка за височината на светене. Ксенона не пречи ли на това?

Коментар

А би ксенона, още по.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              А би ксенона, още по.
              Н4 4300К се води BI XENON май...
              Пенчо това с тези фарове вечерта в гората ще става ден )

Коментар

Дали ще става ден не знам, ама ще имаме още един, който вади очите на насрещните докато си МИСЛИ, че вижда. Обсъждано е доста.

Минимумът, за да подобриш осветлението с ксенон, включва оптика с елиптично огледало, кондензорна леща и устройство за измиване на фара. Всичко по-малко от това е за пред дискотеката.

Коментар

ксенона е комплект, съставен от крушки и високоволтови баласти, които служат за запалване на крушките. Монтажа е елементарен, просто трябва да направиш дупки в капачките на фаровете на джипа за да могат да минат кабелите на баластите. Натъпкваш баластите някъде, където намериш, свързваш буксите на кабелите и палиш и О-о-о-о, ден! Ксеноновия комплект не пречи на регулировката на фаровете. Задължително отиди да си регулираш фаровете в някой сервиз за да не те сърби задника като караш вечер.
                  Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                    Н4 4300К се води BI XENON май...
                    Пенчо това с тези фарове вечерта в гората ще става ден )
                    Цветната температура няма нищо общо с вида на ламбата.
                    Ако е за ден и моите общи фарове го правят.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:peltie 021.jpg
Прегледи:4
Размер:263.2 КБ
ID:5279159

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X