Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с пружините

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с пружините

колеги помагайте някой ако има пружини задни за кия спортаже нормални не подсилени и каквито там има или поне само една моля да пише понеже едната ми пружина се счупи не знам дали има значение лява или дясна моята повредената е задна лява така като ги гледам са еднакви и двете

От: проблем с пружините

Търси си две еднакви. Да не ходиш после на една страна.
    Напиши си в профила къде си.

Коментар

а между другото киата е 2000 кубика бензин 95 коня а аз съм от Варна тел.0887/702783

Коментар

Питай тука за суплекс :http://www.dn-bg.com/manufacturers03.aspx

Коментар

В Аксаково в автоморгата има Спортидж 8кл. на части,ходи и провери там,но си вземи и двете.

Коментар

благодаря утре ще отида да проверя

Коментар

Ако е преди 98ма - това им е слабо място. Втората ръка, няма да изкара много.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:peltie 009.jpg
Прегледи:15
Размер:258.0 КБ
ID:5278369
              Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Ако е преди 98ма - това им е слабо място. Втората ръка, няма да изкара много.[ATTACH=CONFIG]331895[/ATTACH]
                Поздрави.
                Те и новите не изкарват много.....ако не се счупят се смачкват...

Коментар

И какво е решението в случая? Старите не е ясно още колко ще издържат, и дали вече не са смачкани. Новите се чупят и мачкат....

Коментар

Като стана въпрос за пружините. От около месец задна дясна като се залюлее колата се чува леко скърцане. Като са затворени прозорците бива, но на отворен леко ме дразни. Как може да се оправи?

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                      Като стана въпрос за пружините. От около месец задна дясна като се залюлее колата се чува леко скърцане. Като са затворени прозорците бива, но на отворен леко ме дразни. Как може да се оправи?
                      Скърцането обикновено не е от пружините. Там има и други неща. Канал трябва и някой да подскача на бронята.
                      За стари пружини е верно, че омекват, ама моите са на 11г. без видимо слягане.

Коментар

Провери първо цена за нови и втора употреба и само за бройка, аз в момента карам с една оригинална и една втора употреба и нямам кахъри.

Коментар

аз имам две задни "дебели" от спортидж,на който му трябват да пише на лс да се разберем.
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22052011053.jpg
Прегледи:1
Размер:193.3 КБ
ID:5279420
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Днес установих ,че имам счупена предна пружина /киа 2.0 тди 1998г/ ,та искам да питам може ли да стане пружина от друго/около нас няма морги, само вторични суровини,ама има таратайки от които може да се сваля ,но няма кии/ ако някои е слагал да каже.

Имам МБ 190 2.5д гледах пружините защото някъде прочетох, че стават ,ама мойте изглеждат по-различни.
                            Последно редактирано от Паджеровод; 22-05-11, 17:31.

Коментар

Първоначално публикуван от mlc1 Преглед на мнение
                              Днес установих ,че имам счупена предна пружина /киа 2.0 тди 1998г/ ,та искам да питам може ли да стане пружина от друго/около нас няма морги, само вторични суровини,ама има таратайки от които може да се сваля ,но няма кии/ ако някои е слагал да каже.

Имам МБ 190 2.5д гледах пружините защото някъде прочетох, че стават ,ама мойте изглеждат по-различни.
                              Ако кажеш от къде си по лесно ще ти помогнем.И да станат от друга кола ще вози странно....
                              Имам две предни пружини но са от бензинова Киа,не знам дали са същите.Ако ти вършат работа ще измислим нещо...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X