Одеве гледах тези светлинки които трябва да осветяват номера... Като че ли не работят, дали ще е проблем?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
светлинките за номера
Свий
X
-
От: светлинките за номера
Явно за това не работят... Мен ме интересуваше от гледна точка на санкции...Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеПроблем е. Хванати са с едни дълги ръждясали винтове, дето обикновено се късат.
Коментар
-
Зависи от грамотността на органа. От 10 до 500.Първоначално публикуван от noel Преглед на мнениеЯвно за това не работят... Мен ме интересуваше от гледна точка на санкции...
Коментар
-
И какво решиха в крайна сметка?Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнениеДъвкахме се с полицаите един път за тях.
Коментар
-
Теоретично, като те спре полиция за несветещи светлини, трябва или да ги оправиш веднага, или те глобяват. Задължителните светлини са дълги, къси, габарити, стопове, мигачи и номер.
Практически, ако те видят, че само една не свети и имаш резервни лампи, обикновено те пускат.
Коментар
-
Явно ще трябва да се оправят
Още нещо на попитам, на таблото има един индикатор ABS които никога не е светил, нито при контакт нито натискане на спирачка, това нормално ли е? Преди време бях свалил километража да видя да няма проблеми с крушката, всички изглеждаше наред...
И още един страничен въпрос. На какви атмосфери са ви гумите?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар