Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за газ

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03277.jpg
Прегледи:1
Размер:116.1 КБ
ID:5923973
    Този прекъсвач, може ли автоматично да превключва между бензин и газ. (Когато е на газ при палене да пали на бензин и после да минава на газ.) Когато паля и е на газ винаги за 1 секунда святка червения диод които е за бензин и като запали святка зеленя, за газ.
    Втория ми въпрос е за както е този бутон над прекъсвача с 3-те стрелки нагоре, и как е включено и изключено

От: Въпрос за газ

По втория. Отоплението на задното съкло. Но не е оригинален, та за всичко може да е. Трябва да свети ламба при включено.
    Последно редактирано от Пенчо; 31-03-11, 16:13. Причина: доп.

Коментар

колега този бутон със стрелките е за изшушаване на задното стъкло. Включен е когато натиснеш бутона върху изображението /стрелките / и ти светва оранжевата лампа. А прекъсвача е да превключиш от газ на бензин когато ти свърши газта. Предния Фиат ми беше с такъв прекъсвач и превключваше автоматично на 2000 оборота, но не съм сигурен дали е от прекъсвача но от там регулираха на колко оборота да превключи. Дано да съм бил полезен.

Коментар

За подграване на задното стъкло има друг бутон (до аварийните) и като се натисне святка една лампа и стъклото се размразява... Интересно този за какво е... Сега май се досещам за какво е. Отпред имам едни малки фарове на ролбара. Най-вероятно от този бутон са се включвали... (сега кабела е отрязан).
        А бутона до него за какво е?

Коментар

Фаровете за мъгла в бронята.

Коментар

Значи са сложили такъв бутон за нещо друго.
            За светлините за мъгла. За задни трябва да е

Коментар

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
              Значи са сложили такъв бутон за нещо друго.
              За светлините за мъгла. За задни трябва да е
              При мене е същия и пали лупите за мъгла и усиления габарит отзад. Работи само при пуснати фарове. Дали не и при работещ мотор, ама не съм сигурен за последното.

Коментар

трябва да е на контакт и да са включени светлините

Коментар

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
                  . За задни трябва да е
                  За задни ключа е на скоростната кутия.

Коментар

Колега карал съм много коли на газ и на 99% съм сигурен,че този "ключ" не е автоматичен.На 1 е на бензин на 2 е на газ и пали на газ.
                    По втория въпрос за странното копче:това е слагано допълнително.Не е нито за подгряване нито за фаровете за мъгла(за тези фарове е този до него)На това място аз има лампичка която свети като закача ремарке на теглича.

Коментар

и двете ми коли в момента с такива ключове и са автоматични. Ключа има три положения - 1.най-ляво/само на бензин/, 2. средно/пали на бензин и на 2000 оборота минава на газ/, 3.най-дясно/само газ/. Когато е на положение само на газ ако не запалиш до 4-5 секунди минава отново на бензин и затваря газовия клапан.
                      Последно редактирано от radev76; 01-04-11, 19:51.
                      Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

И при мен е така за газовото. А за друг бутон- да не е оригинален. По принцип е за отопление на задно стъкло но в случая няма значение, може да е за много неща. При мен там има място резерва, т.е. при други модификации има бутони с разни функции.
                        Николай
                        VITARA 1.6, 93 къса кабр
                        КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X